Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

CAn Kırıkları'nın BAss Tabı

• meralexantirik • 7 Kasım 2005 18:00 • #488408
    1. çakıl taşları adlı şarkı opeth - harvest' e benziyor. andırıyor belkide ama yok yok benziyor, şeklinde kendinizle çelişebilirsiniz bazen, ama winampınıza opeth'i koyduğunuzda koyduğunuzu unutup yaa ben ne zaman çakıl taşlarını koydum ki bu listeye deyip düşünebiliyorsunuz bi an..

2. herif (herif dedim ama seni savuncam dur, avukatınım ya :D) tablarını istiyor gayet doğal, herşeyde öyle dinleyerek çıkartılmaz, belki adam yeni başladı.. ve bunun dışında billy sheehan ın bi yazısını okutmuştum, abi diyorki benden bazen bazı kişiler gelip tab neyin istiyor, ben vermiyorum, başım kelmi diyor, ajan zamanında kendi hep duyarak dinleyerek çalışmış, o yüzden herkes dinleyerek çalışsın diyor, tabi o zamanlar internet olsaydı bende bakardım tablara filan diye de ekliyor.. esasında dinleyerek çalışmak daha sağlıklı bunu savunan herkesin arkasındayım ama yine de copy amaçlı tablara bakılabilir göz ucuyla..

[ex]®
  • _MoRweN_ • 8 Kasım 2005 16:39 • #488471
    arkadaşlar bu kadar polimiğe gerek yok.. çok abartmışssın olayı. 1.si ben ne "adam"ım nede "herif".. 2.10yıldır piyano çalışıyorum 3senedir de klasik gitar ve solistim.. 3.bass tabları bana gerek değil arkadaşım için,kendisi bass ı yeni öğreniyor ve ancak tablar sayesinde çalıyor.. bunları sen diyorsan bir de üstüne müzik diye geçiniyorsan bence bırakması gereken kişi sensin,herşeye bu kadar sabit saçma bakış açılarıyla yaklaşmamalısın. sana sormıcam ya neyin tabını alıp almayacagımı..!!
    sagolasın meralexantirik.. :)
  • _MoRweN_ • 8 Kasım 2005 16:42 • #488472
    bunun üstüne cevap yazmayın da konu uzamasın.. yazık yani ne diyeyim..
  • meralexantirik • 8 Kasım 2005 17:54 • #488474
    teşekkür ederim.. amacım polemik yaratmak değil, sadece söylediklerim bence doğru olan şeyler.. konuları uzatmayı da sevmem, sadece yorumumu yazdım, ama senin
    bunları sen diyorsan bir de üstüne müzik diye geçiniyorsan bence bırakması gereken kişi sensin
    şeklindeki tavrın biraz komik olmuş, neyse başarın daim olsun..
  • _MoRweN_ • 8 Kasım 2005 22:30 • #488488
    ya işin ilginç tarafı bunu sana yazmamıştım meralexantirik...:) ve teşekkür de gayet içten bir teşekkürdü. yorumunu güzellikle adam gibi anlatığın içindi..
  • re-arranger • 8 Kasım 2005 23:20 • #488490
    evet abi kulaktan çalış biraz kulağın gelişsin daha bi can kırıklarını mı çıkaramıyosun bu guitar pro falan çok kolaya getiriyo herşeyi

guitar pro manyaklığından sıkılmış birinin önceki mesajdan(gönderme yapmıyorum) da gaz aldığı ruh haliyle yazılmış bir mesajdır. Mesaj yazılırken forumu açan kişinin kim olduğu pek dikkate alınmamış, guitar pro manyaklığının içinde olan insanlar akla gelmiştir.

Hatam varsa özür.

Saygılar
  • _MoRweN_ • 9 Kasım 2005 15:23 • #488537
    ha evet o konuda sana kesinlikle katılıyorum! teşekkürler..
  • Nofx • 9 Kasım 2005 21:45 • #488552
    bass tabları bana gerek değil arkadaşım için,kendisi bass ı yeni öğreniyor ve ancak tablar sayesinde çalıyor..

Puahhaha :))))))

"Benim arkadaşımın karısıyla cinsel sorunları var doktor bey,arkadaşımın ama bakın"
    gibi bir şey olmuş bu yaoww..

10 yıldır piyano çalıyo arkadaş ama 16 yaşında..6 yaşında çekirdekten yetişmiş okuma yazma bilmezken o armoni bilgisi almış baksanız pühhh size birde adamla polemiğe giriyosunuz,ülkemizde sanatçıya yeterli desteği vermiyoruz arkadaşlar ehehe :)
  • miami_karpuzu • 9 Kasım 2005 23:57 • #488570
    ben bi ara eczanede calistim yasli bi amca geldi eline bi ilac ismi yazmis gosteriyor elini. elinde "viyagara" bole yaziyodu ama.durmadan bana degil bu baska birine deyip duruyodu.amca dedim kalbin varmi.yok kalbim dedi.o zaman kullanabilir arkadasin dedik.bi sey olmaz demi dedi.malum kalbi olanlara verilmiyo.gitti sonra.
    yasanmistir bu valla.nofx oyle konuya baska acidan bakinca aklima geldi benim

benim cakil taslarim var.
    benim can kiriklarim var.
    yoksa sebnem ole bi metni yazdi da sonra ole caldi gectimiki.
  • superman • 10 Kasım 2005 11:58 • #488577
    asla ve asla,tab kullanma.tab saçmalıktır.hele can kırıkları gibi bi şarkı için hiç tab kullanma.dinleyerek çıkart ve notayla yaz.o kadar zor değil.yapman gereken bu.tab mıdır nedir,vazgeçin bundan.

ha bazı şarkılarda zor oluyo falan dersenzin,size şöyle bi cevabım olacak.mesela standart bir gitarist herhangi bir malmsteen solosunu dinleyerek çıkarabilmeli,yazabilmeli.tab dı gitar proydu,bunlar nota algısını zayıflatıyo.