-
Olası bir komplo teorisidir.50'lik Teyzelerin ve sünnet çocuğunun bile eşlik etmesi içten değildir..Sünneti pogo ile bitirerek "ne düğündü beaa iyi coştuk" diyologlarına rastlamak..
-
he yaw..ne güzel olur ama..metallica yla sünnetci cocugun pipisini kesiyor..tabii kafaları sallarken biri sünnetcinin eline çarpıyor..veee...gitti bizim oğlanın çengelköy hıyarı..:).
-
bu mevzuya ben 3 4 yıl once şahit oldum.
arkadasımın kardesinin sünnet dügününde saat gece 11 gibi arkadaslarım konser vermeye kalktı ve harvester of sorrow, enter sandman, seek n destroy gibi bir set çaldılar. düğün alanı bir anda boşaldı insanlar kaçtı ufaktan ve rakılar yarım kaldı. :)
-
puhahua!!!!!gelmişler amcalar teyzeler huzurlu dini bi muhabette hobaleyyy metalicca çalıYo..Var mı başka ortam ya...arada tam merasim aşamasında amca hawaya giriomuş...Valla çocugun geleceine yazık :)
-
megalomaniax ın oynama şıkıdım klibini izlediyseniz orda dugunde bildigimiz dugunde caliyolar.millet bakiyo mal mal bunlara sonra kalkiyo oynuyolar.sonda gelin sahneden seyircilerin ustune atliyo falan.ha birde dansoz vardi ole oynıyodu ortalikta.metallica konserindede cikarmislar zaten donsozu
-
megalomaniax grubu metallicaya alt grup çıktığında bu grup patlar demiştim ama öyle olmadı.Çok değişik bir tarzları vardı.Sorsan seviyomusun hayır ama o zaman alternatif gelmişti konumuzla alakası yok ama :))
-
adamın kendi sünnet düğünüyse baya zor bi durum; hayır davulun başına geçse olmaz, yeni sünnet olmuş adam nası davul çalsın, bisiklet sürmesi kadar tehlikeli. pedalları mümkün oldukça ayırırsın birbirinden ama bi de beyaz gömlek giyiyo bu sünnet olanlar, karşıdan bakanlar ne der orasını bilemem. gitar çalcaksa çeksin gitarı ağzına kadar bak öyle olur, ama çok fazla ayakta durmasını da onaylamam, yeni sünnet olmuşsa kanama geçirme riski var bi müddet dinlenmesi gerek bence. sadece vokal yapıcak olsa, fazla kasmaması gerek, nating else medırs yeter.
benim ablamın da düğünü oldu, ama sünnet düğünü diğil evlilik düğünüydü, ablam dedi ki eğer çok kalabalık olursa sen gitar çalarsın, salonu biraz boşaltırız, ne demek istedi anlamadım. ama nolursa olsun dünyanın en güzel gelini benim ablam.