Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

TULUYHAN UĞURLU

• metronom_87 • 15 Kasım 2005 10:26 • #488842
    arkadaşlar bu ismi hiç duyan var mı???

"istanbul kanatlarımın altında" isimli başyapıtı izleyen var mı???

işte o filmin müziklerini yapan şahıs. mükemmel parçaları var insanı başka alemlere sürüklüyor. denemenizi tavsiye ederim

www.tuluyhanugurlu.com

şimdi bazı arkadaşlar "sen ne biçim müzik yapıyosun!!! burda kendi reklamını yapma!!! duygu sömürüsü yapma!!!" gibi ağır sözler sarfedebilirler işin aslını bilmeden.
    arkadaşlar bu şahıs da ben değilim ok???

teşekkürler sevgiler saygılar

müzikler kalın
  • düşyılmaz • 15 Kasım 2005 12:02 • #488847
    küstah ve paranoyak bir yazı yazmışsın.
    1) neden
    ''bu ismi hiç duyan var mı''

2) neden
    ''şimdi bazı arkadaşlar "sen ne biçim müzik yapıyosun!!! burda kendi reklamını yapma!!! duygu sömürüsü yapma!!!" gibi ağır sözler sarfedebilirler işin aslını bilmeden.
    arkadaşlar bu şahıs da ben değilim ok???''

yazma gereği duydun. anlamadım.

tuluyhan uğurlu'nun istanbul,gece,ve sofya'dan dans(mehter marşı olan kısım hariç!) şarkılarını beğenirim ben.
  • hic_yoktan_iyi • 15 Kasım 2005 13:38 • #488855
    arkadaşlar bu ismi hiç duyan var mı???

bu yazı bencede küstahça olmuş ne demek yani şimdi neyse geçtim
    Bizde burada onlarca isim sayıp bu ismi duyan varmı desek hoşmu olurdu sence hayır
    paylaşmak güzel birşeydir ama bu şekilde hayır çokmu merak ediyorsun evet duydum ve birçok defada canlı izledim kendisini bumuydu merak ettiğin...
    bu arada sanada sevgiler ve saygılar...ne demek istediğimi anlamışsındır zaten
  • metronom_87 • 15 Kasım 2005 22:13 • #488882
    arkadaşlar zırvalamayın lütfen. ben sizin bilmediğinizi ima etmedim. kendi kendinize gelin güvey olmayın. sadece merakımdan sordum. canlı izledim falan filan diye de nispet mi yaptığını sanıyosun??? kendisi bnm hocam olur ok??? çoğu kişi tanımaz da ben de merakımdan sordum. yanlış anladıysanız özür dilerim arkadaşlar.

sevgiler saygılar
    müzikler kalın
  • metronom_87 • 15 Kasım 2005 22:18 • #488883
    başka bi forum açtığımda sanki forumda bahsettiğim şarkıyı ben yapmışım gibi bana ağır eleştirilerde bulundular. ben sadece burada sizlerle bir şeyler paylaşmaya çalışıyorum. işte o yüzden böyle bişey yazma gereği duydum.

neden herkes beni yanlış anlıyor yaa?????? :(
  • Nofx • 15 Kasım 2005 22:42 • #488889
    Haklısın valla... adam sormuş işte ne hede höde yapıyosunuz system of a down sorsa ötersiniz!!!!!!!!
  • Nofx • 15 Kasım 2005 22:42 • #488891
    Haklısın valla... adam sormuş işte ne hede höde yapıyosunuz system of a down sorsa ötersiniz!!!!!!!!
  • cc_baran • 15 Kasım 2005 23:14 • #488898
    metronom_87 şöyle buyurmuş ;
    canlı izledim falan filan diye de nispet mi yaptığını sanıyosun??? kendisi bnm hocam olur ok???

hahaha, kiminki daha uzağa düşüyo diye de yarış bakem..
    senin daha farklı alanda hocalara ihtiyacın var.
  • düşyılmaz • 15 Kasım 2005 23:29 • #488902
    seni o biçim yanlış anlayanların ağzına tükürim ben :)

canımsın..
  • metronom_87 • 17 Kasım 2005 00:56 • #488934
    teşekkürler arkadaşlar