-
yeni geldim konserden 5-6 yıldır böyle birini izlemeye ihtiyacım varmış... hepsi süperdi vai gitarı yaladı yuttu(ciddi ciddi yaladı ve muazzam bi ses çıktı gitardan :D) lazer şovu inanılmazdı, g3 ten my guitar wants to kill you mama yı çaldılar o parçada alt gruptan olan eric sardinas ta eslik etti ve inanılmazdı oda son olarak steve amca for the love of god ile bitirdi konseri, billy resmen bassın klavyesini aşındırdı adamda ne parmak var yahu resmen cinayet işleyebilir o parmaklarla, bateristin şovu çok güzeldi, tony mcalpine muazzam klavye, piano ,gitar çaldı ayrıca sweep_tap yaptı 3-5 kere gitarda yuh dedirttirdi, kısacası muhtesemdi.... eric sardinasıda unutmamak lazım, adamın tekniğine hasta oldum..
sağlıklı ,mutlu,vai ve sololarıyla kalın...
-
yaw felaket sinirlerim bozuldu, ula adam kalkıyo geliyor asrın konserini veriyo ve ben gidemiyorum böoauaaa:'(
arkadaşım çok şanslısın değerini bil...
selamlar.
-
ya cidden harika, süper, manyaktı ama ;
1. üç sokak boyunca sıra bekledim
2. zar zor girebildim konseri seyredebilmek için, üstüsteydik, parmak uçlarımın üzerinde 2-3 saat boyunca durdum, bileti olup da seyredemeyenler olmuş sanırım, yani benim bildiğim bilet sistemi, kapasite kadardır, onun üstünde bilet satılmaz, bu ne saçmalık anlamadım ben.
3. sırf billy için gitmiştim, benim için konserin en kopartan yeri herkesin susup billy nin tek başına çaldığı zaman oldu.
4. en sinir olduğum kısım steve' in baterist onun üzerinde bagetlerle küçük küçük vururken " be careful, because i am steve vai" demesi oldu :))))
steve i bilemem ama billy yine gelsin :D
-
''be careful, because i am steve vai"
ahhhaah:D
adamım benim ya
gelsin tepemde tender surrender çalsın tepinsin gıkımı çıkarmam valla :P
-
hakkaten sinir bozucu bir durumdu zaten saat 20:30 da açılacak olan kapılar daha erken açılmıştı ki ben yarım saat önceden ordaydı. Ayrıca o kadar para bayılıp da vip bilet aldııma da yandım. yani biletin işe yararlığı ancak bi yere kadar dı bateristi baterisinde otururken göremedim adam gibi bi de hakkaten bilet bol bol basmışlar kapasitelerine bakmadan ben de billy için gelmiştim ama yannızca bateristin şovu için bile gidilirdi diye düşünüyorum o derece harikaydı yani bize bu şovu izletenlere candan teşekkürler...
-
Genel olarak performansı süperdi vai nin fakat for the love of godda 4-5 kere sıçması beni şaşırttı onuda yorgunluğuna verdim artık :)
-
Genel olarak performansı süperdi vai nin fakat for the love of godda 4-5 kere sıçması beni şaşırttı onuda yorgunluğuna verdim artık :)
Bre kafir.! Vai nin hikmetinden sual olunmaz..
bilerek yapmıştır onu .)
-
ula ankaralılar anlatsanızaa!!
-
kimse s.çmadı sen yanılmışsın.. ayıp ayıp..
-
kimse s.çmadı sen yanılmışsın.. ayıp ayıp..