Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Nota (yardım)

• utku_death • 20 Kasım 2005 20:57 • #489132
    kendine küçük bi klavye al, birde basitinden bi solfej kitabı, herhangi bir armoni eğitim kitabı. Neden klavye; çünkü klavye armonizasyonu algılamak içni en ideal enstrumandır, daha sonra bunu gitarda pratik çalışmalarla uygulayabilirsin, ama illa ben çat diye girmek istiyorum dersen, ilk baş akor ların nasıl oluştuklarını algılamakla başla derim...
  • Nofx • 20 Kasım 2005 21:11 • #489133
    sana tek bir şey söyliycem başkaları ne derse hikaye şu an bana göre en iyi nota guitar pro programında öğrenilir ben orda armoni bilgiside aldım notada..Bence bir an önce dene..Guitar pro sadece tab okumak için kullanılmaz..
  • utku_death • 21 Kasım 2005 02:18 • #489146
    arkadaş biraz fazla gazda heralde, guitar pro sadece akor bilginde küçük gelişmeler yapabilir, armoni dipsiz bir kuyudur, guitar pro falan bir işe yaramaz ötesinde...
  • Serpent_King • 21 Kasım 2005 07:30 • #489152
    sana tek bir şey söyliycem başkaları ne derse hikaye şu an bana göre en iyi nota guitar pro programında öğrenilir

arkadaş inanılmaz gaz..

yarıldım okuduktan sonra
  • Nofx • 21 Kasım 2005 08:51 • #489154
    Tabi kendisine küçük bir klavye alsın birde aptal bir gitar öğreniyorum kitabı ordan öğrensin ahahh :)) yaa daha önce size aşırı kötü davranmış olabilirim ama bu kadar da belli etmeyin yaaoww...Armoni dipsiz bir kuyudur öylemi? ama bir klavye alınca öğrenilebiliyor vay beahh ;)Bakın bende sizin gibi kıçımdan anlayabiliyormuşum..
  • utku_death • 21 Kasım 2005 15:34 • #489174
    Bir bak etrafına neden klavye çalanların gitar çalanlara göre(jazz gitaristleri hariç) daha fazla armoni bilgisi var??
  • Nofx • 21 Kasım 2005 17:29 • #489184
    tebrik ederim ne kadar çok şey biliyosun sen ;) bak ben bunu bilmiyodum :))