Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Paradise Lost

• Kkero • 22 Kasım 2005 02:47 • #489219
    Paradise Lost grubunuyla ilgilenen varsa onların su an ne yapmakta oldugunu soyleyebilirmi? muziklerini cok begeniyorum ama haberim yok.
  • ner • 22 Kasım 2005 02:53 • #489220
    william blake şiiri vardır "paradise lost" diye. bambaşka bir yaratımdır. grup olanını bilmem gerçi. neyse.
  • andresson • 22 Kasım 2005 23:23 • #489278
    Grupların grubu :D Kendilerinden önce kurulan grupları bile etkilemiş İngiltere nin bize guzide hediyesi

Albüm çıkardılar 2005 de gene güzel gene güzel.

Takın bir True Belief gerçek inancınızı bulun.
  • Ktulu • 22 Kasım 2005 23:46 • #489281
    Son 2 haftadır bi Paradise Lost havası sarmıştım ben de :) Yeni alümlerinden haberim yok ama Gothic ve Icon albümlerini severim. Ben de Painless'ı tavsie ediyorum. Gerçi andresson'un yanında tavsiye vermek hakaret gibi oluyo ama :)

• andresson • 24 Kasım 2005 18:47 • #489406
    Konserleri güzel olur gelselerde gitsek. Sentenced , Katatonia izinden gitmiştir PL'nin ama Katatonia daha bir ezik göründüğü için daha bir popülerdir grotesk insanlarla dolu arabesk ülkemde. Aaaanathema babatema hesabı...ezik olmadan gothic metal böyle yapılır. Öyle sevdim sevilmedim karanlıklar bastı gözyaşlarımı bir kış gecesi odamda sürünürken lirikleride yok e daha ne olsun.