-
-
adam gibi yeniden bir kayıtla çok daha iyi olabilir.Benim hoşuma gitti sonu hariç ne yalan söyliyim..
-
Baranım bir adet demo kapağıda olsa.:)
reklamım olsun di mi*
sol elle tasarım yapılır
-
hiç bir art niyetim yok baran bilirsinbeni tanırsın sen
eren kömürü başlıkları altındaki gibi haybeye de sallamam sövmem..
bu tarzı sevmediğimi de bilirsin,ama sevdiğim şeylerde var.
vhasıl-ı kelam..
crimson curtains in de demolarını dinledik bu arkadaşalrın da, vokal neden birbirinden farklı değil ilkin ?
crimon curtainsde seninyaptığın vokalle bu arkadaşların vokali neden aynı renge sahip ?
çünkü gerçek değil, mikrofon marifeti.
rifflere gelince sıkıcı.akıcı değil,crimson curtains'de de vardı buna benzer riffler,şimdi diyeceksinki sen onlar trash riffi,dünyanın her yerinde aynıdır, öyledir.
yalan,palavra,uydurmaca,çevirmece!
çaldığın soloya gelince, nasıl oldugunu sen de biliyorsun.
bir kere sesini kısmışlar, sen o sırada orda yoktun, o yüzden belki.
soloyla alakalı ikinci şey ise uyuşmaması,kulağı iyi olan farkına varacaktır,hatta iyi olmayan da,solo nizmında gidiyor belki ama, yazılan rifflerin nizamsızlığı,uyuşmazlığı soloyu bu hale getirmiş.
ben olsam,bunu piyasaya verecek kadar güvenmezdim kendime, olamamış der başka türlü üstünden bir daha geçerdim,ama ne kadar uğraştığınızı da biliyorum,
elinize sağlık diyorum,
elinizden çıkana bir şey demiyorum.
-
Güzel söylemişsin çüşyılmaz.
Şimdi ben grubu kötülemek istemiyorum. Sevilecek iyi insanlar hepsi, müzikte de çok hevesliler.
Thrash ve özellikle Megadeth saplantıları yüzünden riffler klişe olmuş farkındayım.
Bestelerin yazımında da, kaydın miksajında da ben bulunmadığım için fazla yorum yapamayacağım.
Sonuçta ben çok sonradan, öyle ki kayıtlara bi iki hafta kala girdim gruba. Daha doğrusu kayıt maksatlı oradaydım.
Ha solo konusuna da gelince evet miksajda bulunmadığım için ne tonuna ne de sesine müdahale edebildim.
Ton uyuşmazlığının zaten farkındayım. Kayıtta da farkındaydım. Riffler çok ters, biraz daha yeterli olmak gerekiyo iyi bi solo çıkması için.
Kayıt gününe kadar yerleşmiş bir solo yoktu zaten kafamda. Son bir kaç saniye notaları derleyip toplayıp doğru yerde bitireceğim bir solo düşündüm ve bu çıktı.
Verdim gazı, başım döndü ben de gerisini koyverdim ;P
Problem değil ama, bitişi bozmuyo. Diğer parçanın solosunu beğendim zaten bunun taraftarı değilim.
Bu arada demoyu diğer gitarist eklemiş, haberim yoktu ben de bugün görüp link verdim.
Bak metali bırakalı da 4 ay olmuş :D:D
-
haha sade müzikte değil sanal alemde bile çok klişesin lan,
çüşyılmaz diyosun hala :D:D
özgün ol azcık özgün
-
Yılmaz seni bakkala bile almazlar ya, hadi yine susuyorum :D
Sonuç olarak bu da böyle bir atraksiyondu arkadaşlar.
Piyasalık, reklamlık bir demodan çok bir denemeydi.
4 Aralık gecesi Ankara Garage Barda "not like that" ve "je-tone" gruplarının sahne arasında bu ve demoda yer alan diğer parça belki farklı bir üslupta sahnede icra edilecektir.
İsteyen gelsin.
-
4 Aralık gecesi olacağı düşünülen konser üç gün ertelendi.
7 Aralık gecesi Ankara Garage Barda demoyu çalcaz
-
çalarsın sen,kime sordun baran,bu ne demek yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
"Kayıt odamızı ve "muhteşem" Bc Richimi görebilirsiniz ;P"
bravo baran
-
gelip gitarının vahşi kanatlarına atlet kilot fırlatcam baran
burda nekadar kız kızan varsa alıp toplayıp gelcem izlemeye
onlar da dicekler
'bravo baran'