Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Gitar geceleri

• trepy • 25 Kasım 2005 00:08 • #489419
    Evet aklıma hemen 3 tane geliyor mesela.
    S.vai gibi baba bir müzisyenin konserini atlattıktan sonra ülkemiz gitaristlerinden oluşan kadrolarla 3 farklı konser var.Ülkemizde Gitarrock'ın ilerlemesi iyi bir olay bence.

1.si
    Yurt dışında g3 yapılıyor.Biliyorsunuz.Onun Türkiye versiyonu olarak da 9 Aralık İstanbul'da "Gutar Project " yapılıyor.

Guitar project'te
    Serdar Öztop
    Akın Eldes
    Bora Uslusoy

sahne alıyorlar.

2.si
    Bi de Ankara'da 4 Aralık'ta ülkemizin en önde giden gitaristlerinden Serdar Öztop'un konseri var.Ön grup olarak ta Eren Kömürlü sahne alıyor.(Serdar Öztop'un yeni albümden sonraki ilk konseri)

3.sü
    Yine 2 Aralık Cuma günü İzmir'de de süper bir gitaristimizin konseri var.Asım Can Gündüz'den bahsediyorum.
    Ülkemizde bu kadar gitarist konseri olması ne güzel değil mi
  • beeftech • 25 Kasım 2005 20:29 • #489451
    su Asım Can Gündüz "awwesome gitaarr!!!" diye reklam yapan adam değil mi ya?

Hasan Cihat Örter konseri varmıs gidin.(kime diyorum ki ben)..
  • trepy • 26 Kasım 2005 01:06 • #489466
    Evet Asın Can Gündüz o.
    Doğru çok önemli bir gitaristin(Hasan Cihat Örter'in)konseri de var.Gidilesi konser.
    Bu arada Serdar Öztop'un Ankara konseri 4 Aralık'a ertelenmiş gitmeyi düşünenlere duyurulur.
    Cem Köksal konseri de olsa keşke şuaralar
  • ibanetze • 26 Kasım 2005 13:46 • #489484
    yav bu hasan cihat örter ne çok konuşuyo be...

ulem adam tamam bi şeyleri eleştriyo falan,tamam eyvallah çok iyi de bi gitarist ama o kadar çok da laf edilmez (ki hep aynı sözleri söylüyo)

bi de hiç mütevazi değil

benim valla gitar deyince aklıma,bu ara Demir Demirkan'ın zaferlerim şarkısının ikinci solosunun ikinci notası geliyo (Tapping yaptığı :)) süper bi ses çıkmış gitardan,helal valla :))
  • nere • 27 Kasım 2005 00:04 • #489500
    Ben Eren Kömürlü.Serdar Öztop ile olan Ankara konserimiz 4 aralık günü olmayacAK 2 Aralık.Ertelenmedi,tekrar eskisi gibi 2 Aralık.Büyük gitaristlerle adımın birlikte geçmesini görmek çok sevindirici.Genç kuşak bir gitarist olarak ustalarımızın yolundan gidiyorum.
    Özellikle Guitar project iyi olmuş.Artık bizim de g3'ümüz var.
  • nere • 27 Kasım 2005 21:11 • #489558
    Serdar Öztop-eREn Kömürlü Konseri 4 Aralık ARKAdAŞLAR...
  • Holy_Bastard • 27 Kasım 2005 21:16 • #489559
    Bir insanın hayranı olduğu müzisyenlerle sahneye çıkması müthiş bir duygu sanırım...Tebrikler :)
  • death_glory • 28 Kasım 2005 01:47 • #489588
    Ben Eren Kömürlü.Serdar Öztop ile olan Ankara konserimiz 4 aralık günü olmayacAK 2 Aralık.Ertelenmedi,tekrar eskisi gibi 2 Aralık.Büyük gitaristlerle adımın birlikte geçmesini görmek çok sevindirici.Genç kuşak bir gitarist olarak ustalarımızın yolundan gidiyorum.

bak,

yavuz çetin-pelin

ayy çok sevindim.
  • Serpent_King • 28 Kasım 2005 03:52 • #489590
    OHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA serdar öztop nasıl çıkıyo ya senle , o daha senin seviyene gelmedi ki !! eren bence böyle adamlarla çıkma sahneye bak popüleriten azalır sölim..