Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

müzikmidir insanı kendinden geçiren?

• kartalgediz • 28 Kasım 2005 17:56 • #489608
    Henüz gençlik yıllarımın başlangıcı yaş onaltı civarı iken. Gençlik kaybolmuşluğun içinde kaybolduğunu hissederken doğru ve yanlışları seçecek pekte vakti olmuyor. Kitap kültürü, sinema kültürü, siyasal düşünceler v.b şeylerin arasından seçim yapıyoruz veya seçim yapmaya mecbur ediliyoruz. Ama bir şey varki işte o da Müzik kültürü, tamamen kendi kulağına düşüncelerine ve duygularına hakim olamadan kendini içinde bulduğun bir yaşam tarzına dönüşü veriyor. Ve karşınızda DUMAN. Ve karşınızda CEZA. Ve karşınızda ??? (ya sizin dünyanızı değiştiren isimler kim)

[email protected]
  • ArchangeL666 • 28 Kasım 2005 22:59 • #489630
    duman ve ceza.. enteresan bi bileşim..

ben daha 12 yaşımdaydım.. Pink Floyd oldu benim hayatımı değiştiren.. iki sene sonra da Moonspell oldu benim için.. baya köklü değişmiştim..
  • makas eller • 29 Kasım 2005 00:46 • #489637
    şimdi güzel açmışsın hani iyide yapmışsın sevdim topici samimi samimi düşüncelerinide yazmışsın buda güzelde o adres nedir onu anlamadım
  • Single_FACTOR • 29 Kasım 2005 09:57 • #489647
    ben daha 12 yaşımdaydım.. Pink Floyd oldu benim hayatımı değiştiren.. iki sene sonra da Moonspell oldu benim için.. baya köklü değişmiştim..

Bu da enterasan...
  • düşyılmaz • 29 Kasım 2005 10:47 • #489648
    baya köklü değişmiştim..

Ve karşınızda DUMAN. Ve karşınızda CEZA. Ve karşınızda ???

bana kalırsa henüz değişen bir şey yok,
    evet bir devinim olmuş pekala, ama
    yapıcı bir değişim sanmıyorum şu durumda.
  • kartalgediz • 30 Kasım 2005 14:42 • #489697
    şimdi güzel açmışsın hani iyide yapmışsın sevdim topici samimi samimi düşüncelerinide yazmışsın buda güzelde o adres nedir onu anlamadım

makas eller budagüzel bir yaklaşım ama hayatımız reklam

Ayrıca arkadaşlar duman ve ceza, ben sahsen ikisinide dinlerken kendimden geçiyorum. ikisininde amerikaya dokundarmalarda bulunması bile yeter.

biliyorum buda enteresan..!
  • Nofx • 30 Kasım 2005 14:49 • #489699
    herkezin bir müzik tarzına yönelten grup olmuştur..seninki duman ve ceza olmuş..bu tarzın adını öğrenebilrmiyim..
  • kartalgediz • 30 Kasım 2005 18:37 • #489705
    yumurta süt un ve biraz yağı biraz cırpıp yoğurduğun zaman ortaya ne çıkacağını bilirsin veya yemek yedikten sonra tuvalate gidersin ve ortaya ne çıkacağını bilirsin. duman ile cezayı mixere koyduğumda açıkcası ortaya ne çıkacağını bilmiyorum sanırım cevabı benim..!!!
  • Nofx • 1 Aralık 2005 15:26 • #489714
    açık açık söylesene bu konuda tartışacak müzisyen hatunlar beni eklesin diye!!!!!!!
  • kartalgediz • 2 Aralık 2005 10:07 • #489724
    Nofx beni rencide ediyorsun. Ayrıca benim kız arkadaşım var işte bu da delikanlılıktır. kendine iyi bak canım benim.