Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

korkiplaani bilen arkadaşlar doluşun..

• anaemics • 4 Aralık 2005 20:35 • #489802
    arkadaşlar uyduda m6 music rock adlı bir kanal var orda tanıştım bu heriflerle çok sağlamlar hunting song ve shaman drum adlı parçaları dinledim tavsiye ederim.. bir de biliyormusunuz acaba doğrusu nedir klipte korkiplaani yazıyordu ama başka bir klipte korpiklaani yazıyordu hangisi grubun gerçek adı acaba iki adları mı var ne iş albüm üstünde korpiklaani yazıyor..
  • anaemics • 6 Aralık 2005 15:17 • #489862
    korkiplaani bilen arkadaşlar doluşun, diycem ama bilen yok galiba..

nasıl iş bu bir kişi bile yazmadı böyle sağlam bir gruptan haberdar olmanız gerekirdi.. bulun bir yerden dinleyin özellikle heavy dinleyen arkadaşlar kaçırmayın böyle bir grup sizi o eski zamanlara götürecek zamanda yolculuk yapacaksınız.. ulan bu kadar mı reklam yapılır be vallahi para falan almadım kimseden sevdiğim için yapıyorum bunları..
  • makas eller • 6 Aralık 2005 15:31 • #489864

demekki bukadar sağlam diyosun biraz anlat bakalım
  • anaemics • 6 Aralık 2005 16:33 • #489868

abi herifler sarı saçlı iri yarı hunting song un klibinde gördüm işte klip ilginç ormanda çalıyorlar kıyafetler falan direk 17.yy mı desem çılgın işte izlemen ve dinlemen lazım abi anlatmakla olmaz..
  • ThErİoN • 6 Aralık 2005 22:54 • #489896

Tabii ki biliyorum bilmez olur muyum, beni de Finlandiyalı bir arkadaşım tanıştırmıştı onlarla.Hoş bi Finlandiyalı folk metal grubudur kendileri, müziklerinde çeşitli geleneksel enstrümanlar, akordeonlar vs. kullanırlar.İlk isimleri Shaman'dır hatta...
    Bi ara dinledim ama çok da hastası olamadım kendilerinin, ama mutlaka garajda begenecek olanlar vardır :)
  • anaemics • 7 Aralık 2005 19:40 • #489930
    korkiplaani bilen arkadaşlar doluşun, diycem ama sadece üç kişi çıktı..

dostum gel sen bunu garajdakilere anlat.. bunlar tek düze gidiyorlar hep aynı grupları dinliyorlar hiç merak yok bunlar nedir deneyeyim diye..
  • Zee-tah • 7 Aralık 2005 21:49 • #489931
    korkiplaani bilen arkadaşlar doluşun, diycem ama sadece üç kişi çıktı..

bana da bi arkadaşım dinletmişti ilk sonra bi kaç yerde daha dinledim o kadar fazla bi bilgim yok grup hakkında :) ama hoşuma gidiyor bu grup.. en azından dinlediğim kadarıyla :)
  • anaemics • 8 Aralık 2005 12:55 • #489938
    korkiplaani bilen arkadaşlar doluşun, dinleyen sayısı dört kişiye çıktı..

evet dostlar sayımız artıyor ne mutlu bize ilginç bir güzellik var bu grubun müziğinde insanın hoşuna gidiyor.. bakalım başka bilenler ya da öğrenmek isteyenler çıkacak mı grubu..
  • Holy_Bastard • 8 Aralık 2005 23:42 • #489957
    korkiplaani bilen arkadaşlar doluşun, dinleyen sayısı dört kişiye çıktı..

Öğrenmek isterim ,özellikle 17. yy teması ilgimi çekti...Ayrıca Finlandiya'dan kötü grup çıktığına pek şahit olmadım :))
  • anaemics • 9 Aralık 2005 16:30 • #489974
    korkiplaani bilen arkadaşlar doluşun, dinleyen sayısı beş kişiye çıktı..

işte holy bastard biz bu duruma thats the spirit diyoruz.. msn e gelin dostlar sallarım size.. hunting song un klibi shaman drum ın mp3 ü..