-
eVet arkadaşlar!işte size yeni konu! 1989 da "biz de varız" diyen bi grup skid row.. siz ne diyosunuz?
-
abisinin kuzusudur onlar yerim ben onlarıı! öyle bayık şarkıları hiç sevmesem de 18 and life öküz gibi afedersiniz; benzetmek gibi olmasın:P ayrıca ilk dinlediğim skid row şarkısıdır, ayrıca söylerken ayıptır söylemesi şey oluyo insan mmm şey ya kötü oluyo işte. bir de youth gone wild var tabii o da hayvanat bi şarkı, zaten en bilindik şarkıları bunlar ama süper, ayrıca piece of me var ki bi de of of en sevdiğim şarkısı belki; big guns, monkey business, slave to the grind, rattlesnake shake boom boom:))... ben tüm abümlerini dinlemedim ama dinlenir yahu remember you bile çok güzel. ya bi kere başka adamda sebastiandaki boy pos endam olsa başka işler peşinde koşardı:D helal olsun adama kalkmış rakinrol yapii. onu bana verseler... şey yaparım ya, mmm stüdyoya kapatırım onu yani beraber müzik yaparız.
-
abi bence senin sebastian la yapacağın şey o değil ama neyse.. belki ben öyle bir izlenime kapıldım belki de sen açık açık herifi bana verseler ayakta yaparım demeye çalışıyorsun.. doğrusu hiç yakıştıramadım abi tamam herif baby face te bu garip bir şey bırak kızlar yüzüne baksın sen müziğine bak olmaz mı.. monkey business, 18 and life, i'll be there for you, youth gone wild bence bunlar sağlam abi bir de insan 18 inde olunca bir başka koyuyor 18 and life.. ağlayasım geldi anasını satayım..
-
Çok severim kendilerini zaten sebastian bach'ın iki konserine de bu züğürtlükte gittim sonra acısı çok pis çıktı ayrı konu:D
Ayrıca şunu da söylemek istetiyorum şarkıları çok güzel fakat benim hayatımda duyduğum en iyi 3-4 coverdan birinide yapmış bir gruptur kendileri dinlemiyenlere tavsiye ederim Kiss'in Come on and love me şarkısını olağan üstü coverlamışlar tek kelimeyle saygı duydum!
-
yaw niye günümüzde de böyle süper herifler yok ki..ya var tabi ama ne biliim..80'ler harika! o zamanlarda yaşayası geliyo ki insanın sadece istemekle kalıyo :S neyse..o sebastian hakkaten müthiş bişi..insan dinlemicek olsa bile onn için dinler :D ama skid row cok iyi yaa adamlar resmen sevdikleri için yapıyolar müzigi bi de hakkaten topunuzunda demiş olduu gbi 18 and life coook güzel !! klibiyle daha bi güzel..of off..
-
Henüz tüm albümlerini dinleme fırsatım olmadı, ama ilk albümlerini yalayıp yutmuş biri olarak tek kelimeyle mükemmeller demek istiyorum...
Evet ben de olaya ilk başta sadece Sebastian Bach olarak bakıyordum ama sonradan hepsinin ayrı birer aşmış insan oldugu anlaşılıyor...
Monkey Business,Youth Gone Wild,18 and Life gibi mükemmel parçalarının yanında bir o kadar başarılı coverları da var bu elemanların...Özellikle Iron Maiden-Children of the Damned, ve bir Hendrix klasiği Little Wing coverlarını dinlemenizi tavsiye ederim :))
-
adamlar bi kere yaptıkları müzkle hareketleriyle sarkılarıyla herseyleriyle dinleyen kesime hitap ediyolar süpeeeeeeeer
-
O zamanlarda bi Guns 'n Roses birde Skid Row.. Glam Rock var oldu bunlar sayesinde ne diim.. Ayrıca Bi Sebastian birde Axl.. Sexualiteyi şekillendiren adamlardı o yıllarda.. I remember You, 18 and Life... Ne klasikler çıkarmıştır bu grup...
-
yürü be jack kim tutar seni olm gelcem eskişehir e içicez grup kurcaz yeahh..
-
sex drugs and rock'n'roll