Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Delirdim!!!!!!!!!!(lütfen bakın!!!)

• NAZİ • 6 Aralık 2005 20:26 • #489882
    süper bi grupmuş başarılarınızın devamını diliyorum gay vokaliniz de sizi avrupa nın en iyi grubu yapıcaktır bundan hiç şüphem yok zaten repertuarınız hiç bi grupta olmayan olamayan bi repertuar valla her baba yiğit kavırlayamaz bu şarkıları!!!!!!!!
  • fingolfin • 6 Aralık 2005 21:00 • #489884
    neden özenti demişler anlayamadım ama neyse...

Başarılar...
  • Nofx • 6 Aralık 2005 21:12 • #489886
    bence siteye tekrar bir bak..bana şahsen komik geldi kusura bakma ama..Sanki grup üyeleri ölmüşte arkasından yazılmış gibi veya belgeselde tanıtır gibi olmuş..
  • NAZİ • 6 Aralık 2005 22:47 • #489894
    süper bi grupmuş başarılarınızın devamını diliyorum gay vokaliniz de sizi avrupa nın en iyi grubu yapıcaktır bundan hiç şüphem yok zaten repertuarınız hiç bi grupta olmayan olamayan bi repertuar valla her baba yiğit kavırlayamaz bu şarkıları!!!!!!!!

kendi yazıma alıntı yaptım :))
    kardeş şakaydı bu yazdıklarım yalan sçyledim sana safkan ÖZENTİSİNİZ!!!!!!!
  • KeReMmM • 6 Aralık 2005 23:26 • #489898
    ya nedir bu bok atma sevdası. aranızda özel konuşmalar geçtimi bilmem ama sitedeki yazılar ve burdaki yazılar çok gereksiz. yani beğenmeye bilirsin evet playlist te biraz karışık olmuş her telden var ama karşındakini tanımadan etmeden bu tarz şeyler söylemek ters geliyo bana. adamlar biz 1 numarayız en iyiyiz dememişki... neyse ya karışmak istemem.
  • death_glory • 6 Aralık 2005 23:43 • #489899
    süper bi grupmuş başarılarınızın devamını diliyorum gay vokaliniz de sizi avrupa nın en iyi grubu yapıcaktır bundan hiç şüphem yok zaten repertuarınız hiç bi grupta olmayan olamayan bi repertuar valla her baba yiğit kavırlayamaz bu şarkıları!!!!!!!

kendi yazıma alıntı yaptım :))
    kardeş şakaydı bu yazdıklarım yalan sçyledim sana safkan ÖZENTİSİNİZ!!!!!!!

ben de senin yazına alıntı yaptım hehe çok komik ya bırakın çocuğun yakasını olabilir belki özentidir sanki herkes annesinden ''i wanna rock'' diyerek mi çıktı! yoo hepimiz popoya şaplağı yiyince viyaa viyaa demiştik.
  • NAZİ • 7 Aralık 2005 00:33 • #489902
    burada her telden var tespiti çok doğru.bence amator bi grup adam olana kadar her şeyi çalmalı.yeri geldiğinde en sert müziğide yeri geldiinde şakşuka(OHA!)çalmalı

kardeş senin amacın müzik yapmak değil ki piyasa olmak ......
  • okan_15 • 7 Aralık 2005 00:47 • #489904
    bişi varsa gelin konuşalım

[email protected]