-
bi grup 84 furyasıdır son zamanlar gidiyo. elemanı hatun terketmiş yok ölmüş yok aldatmış gibisinden muhabbetler var. olayın aslını bilen varmı nedir nedeildir?
-
bilmem..anlamam...duymadım..yorum yok...Ama hacettepe şarkısı gayet başarılı tebrik ediyorum
-
dinlemeyin
sokakta başını duyup en başta anlamayıp ne olduğunu aha lan ben bunu biliyorum diyip sonradan dumura uğrayıp rezil olmayın.
biliyorum da diyorum...
-
Laann...Laaannnn!!!Lan bu şarkıyı -grubun şu sıralar meşhur olan şarkısını- melankoli havası yaratmak isteyen lise kızları yüklüyor cep telefonuna ,eve filanda gidince açıyorlar ,aşk acısı(!) çekiyorlar kendi çaplarında...Valla şarkıyı dinlemedim nakaratının bir kısmı hariç ,ama bende bir antipati oluştu şarkıya bu durum karşısında...Hakkını yemiş olmayayım şarkının ama mümkün mertebe uzak olmak isterim bu şarkıdan...
-
adam bi şarkı yapmış....bunu illa dinleyin demiş mi??? acısını anlatmış çıkarmış....sanane ki ne isterse hissetsin.isteyen aşk acısı çekip dinler isteyen bunalıma girip dinler.Sana hitab eden bi şarkı yok mu hiç??
-
star tv'ye cıktılar butun anlatılanlar hikaye tıpkı irem vakası gibi
oturun dinleyın elemanları kurcalamayın.
-
Kardeşim ben dinlemeyin mi diyorum?!?Şarkı kötü olmuş mu diyorum?!?Bana hitap eden bir çok şarkı var ama ben orada bu şarkının bana antipatik gelişinin nedenini anlattım...Benim karşı olduğum şey şarkı değil ,popüler oluş biçimi...Ha bunda yapan grubun suçu yoktur ona bir şey diyemem ama bu şekilde kandırmalarla millete sevdirilmeye çalışılan şarkılara karşıyım ben...Ayrıca en çok lise kızları arasında popüler ,yalan mı söylediklerim?!?
-
O şarkının ismi hacettepe mi?
Ben "elini ver" olarak biliyordumda neyse...
--------tweeder--------