Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Dikkat Şahan Çıkabilirde Arada Çalan Müzük???

• ordabiyerde • 11 Aralık 2005 03:53 • #490092
    atv de yayınlanan Dikkat Şahan Çıkabilir de skeç aralarındaki küçük kliplerde ( Hani Şahan ve ekibinin beraberce yürüdüğü ) çalan müziğin kime ait olduğunu ve hangi parça olduğunu bilen var mı?? yoksa alnını garışlarım :)))
  • jubei • 11 Aralık 2005 05:34 • #490093
    Rage Against The Machine - Killing In The Name Of çalıyodu eğer yanlış hatırlamıyosam..
  • death_glory • 11 Aralık 2005 06:39 • #490094
    o müzüğü bilmiyoorumm ama bi kere o abmo evinin fıstığı nil miydi ya, gültenin üstünde tepinirken killing is my business... çalmıştı ben televizyona girdim tabi evdekiler de ne o acaba bi şey mi kaçırdık diye düşünüp duruyolardı:) ekşi sözlükte dikkat sahan cikabilir de calan sarkilar diye bi başlık da açmışlar, bence şahan tiplemeleri (metin tokun yanındaki küçük x -x değişken- ve cevizkıran dışında) accayip bi şekilde hiç komik diğil ama sırf şarkıları yüzünden sempati duymaya başladım napim:D ahanda çalan şarkılar bunlarmış http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=dikkat+sahan+cikabilir+de+calan+sarkilar
  • ordabiyerde • 12 Aralık 2005 02:02 • #490143
    jubei çok sagol
  • Corpse Grinder • 16 Aralık 2005 01:51 • #490358
    Valla hangi müzikten bahsedildiğini tam olarak anlamadım ama mesela Dişi yakarışta ve anne ben manyak oldumda genelde Rammstein çalar...