-
Arkadaşlar 1-2 hafta once rock fm de duyduğum kadarıyla metallica yani album çalışmalarına başlamış.
-
bende duydum onu işallah doğrudur...
-
kendi topicine farklı nick ile cevap vermekte ayrı bi güzellik tabe..
Bu arada metallica muhabbeti yeterince sıkmadımı??hayır evanescence muhabetlerini özledim yaklaşık 1 haftadır hiç onun konusu geçmedi hayret :P
-
METALLICA THRASH'E DÖNÜYORMUŞ!!!
Bana çok yakın bir arkadaşım söyledi ,çocuk Amerika'dan geldi geçenlerde...Hatırlı tanıdıkları sayesinde bir parçanın 1-2 dakikalık bir bölümünü dinlemiş ve bir Metallica hayranı olarak şunu söyledi : METALLICA'YA HERKES TEKRAR HAYRAN OLACAK ,THRASH'E DÖNMÜŞLER!!!
İnşallah doğrudur ,ki çocuk yalan atacak bir tip değil...İnşallah eli yüzü düzgün bir thrash albümü olurda Anti-Metallica tayfası susar buradaki...Bu arada arkadaş sağol topici açtığın için ,şu an sayfadaki bir çok topicten kat kat daha yararlı...
-
sabırsızlıkla bekliyorum umarım hurafe değildir.
-
olm mıllet elestırdı durdu hep metallıca yı kesın canavar gıbı albul cıkcak...alın sıze metallıca ducekler...
-
mittalikaaaaaa see yaaa!
-
load'ı da fena beklemiştik. aha gördük.
onlar da yaşlandılar ama ya...
-
ASHDUADHSUASDHUA KOPTUM , çıkcak her albümden önce böyle şeyler konuşuluyo ahahahasuhdauhsduah , hep metallica thrash e dönüyo dsuhfsduhausfhuashfausdfs
-
Metallica abazaymış:))
metallica abazaymış...