-
arkadaşlar bu grup 84 hakkında bişey sorcaktım..bu grubun bi kuruluş hikayesi varmı?bazı söylentiler var.duydum sadece...birisi intihar falan etmiş sonra bu şarkıyı yazmışlar.bu grubun solistine vermişler.grup 84 te bundan yola çıkarak albüm yapmış..
ne kadar asli bi konu bilmiyorum.gerçekten böyle bişey varmı yoksa buda gereksiz söylentilerden birimi??
-
abi herkesin hikaayesi olumle ne bilim kolpa olabilir
yinede bilmiyorum yorum sadece..
-
valla ben şöyle bi şey duymuştum.. bu herifler kız arkadaşlarını başka erkeklerle görmüşler, çok koymuş adamlara, olayın verdiği gazla bu şarkıyı yapmışlar... tabi sadece söylenti bu...
-
hepsinin kız arkadaşımı abi?hadi birinin olsa neyse.ne bilim farklı bişey ya..herkes sölüyo bişiler.reel bişey yok.irreel kaynıyo piyasa.
-
abi orasını bilmiyorum valla, bunun gerçek olduğu da şüpheli bana çok uyduruk geliyor aslında ama tabi yaşanmış da olabilir neden olmasın
-
banada saçma geliyo.ama dediğin gibi yaşanmışta olabilir.ama ben pek ihtimal vermiyorum.
hatta hiç vermiyorum diyebilirim..
-
tabi yani tüm elemanların sevgilisinin aynısını yapması saçma en başta... sanki adamların hepsinin kız arkadaşları beraber takılıyor gibi bi anlam da çıkıyor ki o da anca çılgın bedişte görebileceğimiz bi şey olmalı:))
-
haklısın:)
-
şarkıda fena değil ama..
herifler iyi yorum yapmışlar..hikayesi ne kadar belirsiz olsa bile:)
-
üzümünü ye bağını sorma derim abi ne diyim başka:)