Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

camfrog video chat programında playguitar kanalına girdinizmi hiç?

• bulutsuzluk • 19 Aralık 2005 00:44 • #490509
    camfrog video chat programında playguitar kanalına girdinizmi hiç?
    deneyin bayılıyor yabancılar türkçe rock a
  • metronom_87 • 19 Aralık 2005 22:13 • #490534
    ben girdim. hatta o yeşillerin izniyle piyano çaldım kanalda :) tuluyhan uğurludan çaldım bayıldılar vallaa :)
  • pullJJ • 19 Aralık 2005 23:05 • #490535
    bahsettiğin şey tam olarak nedir açıklarmısın?
  • Ayrton Senna • 19 Aralık 2005 23:16 • #490536
    ben yükledim bi ara... ne bağlandı ne bişe yaptı.. bende sildim... :)
    gözler dönüyor... ama veri alışverişi yapmıyordu... bi daha deneyim bari..

bu arada bahsedilen msn messenger gibi bi program... yalnız burda kanallar var... daha çok paltalk gibi oluyor.. heralde..

ekleme : yine olmadı... :)
  • bulutsuzluk • 19 Aralık 2005 23:34 • #490539
    enstruman çalan arkadaşlara kesin tavsiyemdir bu program..senna nın dedii gibi paltalk gibi bişey messengerrede benziyo dolu kanal var ama bizim için önemli olan playguitar kanalı.3 aydır giriyorum 3 tane türk gördüm kanalda..kanala girip ister sadece izleyip dinliyorsun ne çalınıyorsa istersen sende katılıyorsun enstrumanın ve sesinle veya sadece enstrumanla..tabi webcam şart bu program için..bi arkadaş çalışmadı program falan demiş benimde başta sorunlar oldu ama aradım taradım çözdüm işi basit türk kanalları var onlarla konuşup yardım aldım..memnunum gidelim orayı türk gitarist dolduralım..ispanyollardan sonra en iyi biz olduğumuza karar verdim artık..ilgilenene:fazlacada kız dinleyen var türk değil ama.....sorun yaşayana yardımcı [email protected]