-
o zamanlarda bu tarz müzik var mıydı dedirten bir adam...en ünlü ve benim ilk ve severek dinlediğim şarkısı famous blue raincoat..bana önereceğiniz bi albümünü bekliyorum ahlaksızlar..özellikle eski biliyorsanız lütfen..(son hali çok fazla hoşuma gitmedi de..)
-
yaf sorması ayıp bu dayım kim oluyo ben çıkaramadım
-
songs of leonard cohen'ı öneririm, 68 çıkışlı albümü. özellikle suzanne ve master's song çok çok iyidir.
-
kim la hakket isim sağlammış valla :)
latin star galiba :)
-
hastır,iyidir,yeganedir,üstüne yoktur...bana more best of u yetiyor,diğer albümlerini kurcalamadım
-
çok iyi parçaları vardır,iyi ses vardır,güzel müzik yapar.duygusaldır,şarkının sözlerini ikinci planda tutan bi insan olsam da,sözlerinin çok etkileyici olduğunu düşünürüm.
-
famous blue raincoat süperdirki birde bakınız şunlar vardır :dance me to the end of love,everybody knows,suzanne,in my secret life ve tabi ki hallelujah.evt tapılası insan jeff buckley kadar iyi söylemesede hallelujahın orjinali kendisine aittir.güzel sözler dinlendirici müzik!
-
İnsanı kemirir bitirir, hastalık yapar, zararlıdır, dikkatli dinlenmesi gerekir. Her şartta ve her koşulda dinlenir gibi bir durum büyük hasarlara yol açabilir. Özellikle bir kadın size Leonard Cohen'le ilgili bir şey dinletmeye çalışıyorsa fazlaca dikkatli olmanız gerekir.
Yeni nesil müzikleri dinleyenlere hitab etmek gibi bir niytim yok tabii ki onlar ayrı bir evrenin elemanları, Leonard Cohen ise hala daha nerdeyse bin yıl öncesinden kemiriyor kulakları..
-
ses tonu mükemmel,sözleri şiirsell..tom waits gibi baba bi herif oturaklı bi söyleyişi var.. saygılar derim ..dinleyelim..suzanne :)
-
death of a ladies man guzel bir albumudur özellikle I left a woman waiting sahane bir sarkı