-
tabi ki hiçbiri bence çok değişik ve birkaç ayrıntının harmanlandığı ve kitleleri gerçekten peşinden sürükleyecek bi müzik türü olacak.çok mu ütopik?:)
-
ya bu o kadar önemli değil yaaaa abartmayın çok endişeleniyorsan gel de kendin yap! anladın mı?
-
bence müzik türlerini harmanlamaya çalışmanın bi işe yaramadığı anlaşılacak,türler saf olarak icra edilmeye çalışılacak.yani inşallah öyle olur.müzikleri birbirine sokmanın bi yararı yok bence.
mesela,caz kendi usulüyle,kendi hissiyle çok fazla çalınmaya devam ettiği için,caz müziği üzerinde ifade genişliği oluşmuş.türk sanat müziği ise insanlara yedirilsin diye caz la rock la karıştırılınca kendi hissini,usülünü kaybetmiş ve unutulmuş.dolayısıyla türk sanat müziğinde derinleşilememiş.çünkü üzerinde çok fazla düşünülmemiş.bunun yerine nasıl daha fazla batı müziğine benzetilebilir,nasıl diğer müziklere yamanabilir diye düşünülmüş.yani anlatmaya çalıştığım şey,müziği geliştiren,zamanın ötesine taşıyan şey saf bir ruhla üretilmesi ve icra edilmesidir.
-
tabi ki degişmeyen tek müzik türü
klasik müzik olacak.. :-)
-
Gelecekte dinleyecegimiz muzik ..Allahım daha nasıl açıklayabilirimmm???
-
Ne kadar bilgilisin öyle?? Lakin daha grubun nasıl yazıldığını bilmiyorsun... Cenotaph olmasın o??
-
Bence türler saf olarak icra edilmeye başlamayacak... Çünkü zaten türler ilk çıktıklarında saf olarak çıkıyorlar ama nasıl/neden oluyorsa zart diye yan sanayisi çıkıyor... Arz/talep meselesi olduğuna inanıyorum... dinleyiciler saf türe meraklı olsalardı şu anda dinlediğimiz topu topu 5 tür olurdu...ve o türlerin yan kolları olmazdı...
-
rap ve pop daima yaşicak.. nu-metal akımıda devamedecek.
kehanet gibi oldu yaw :D
-
sence türler saf olarak icra edilmeye başlamayacak çünkü ben tam tersini söyledim.
-
hayır ben anladım da çok saçma bir soru sormuşsun , geleceğin müziği ne olacak derken hangi müziğin daha çok popüler olacağını sormuşsan saçmalamışsın bence ki müzik anlayışı kişiden kişiye değişir kimse popüler müzik en çok dinlenen müzik diye gidip sadece popüler müzik ya da rock müzik dinlemez , ki bence bir müzisyen herşeyi dinlemelidir , her türden farklı bir tad çıkramayı bilmelidir , o yüzden sorun saçma geldi.