-
arabeskrock değil o rockabesk :p
--------tweeder--------
-
buldunuz meşur olmuş kendi alanlarında başarılı olmuş grubu taşlayın bakalım...
anlamıyorum sizi...
bırakın adamlar çalsın yapsın müziklerini...
anca b.k atarsınız zaten...
sana tamamen katılıyorum.Ya Garaj'daki yorumlara dikkat ettimde kendi alanlarında başarılı rock gruplarına sürekli karşı çıkma gibi bi çaba var.Neden bu çaba anlamıyorum?
-
ya resmen arabesk ya bu.iğrenç bişey.sadece görünümde var rock enstrümanları..
Ben de haberler bölümüne buna benzer bişey yazmıştım.
-
undergrund arabesk!!!!
hani yolda dilenenler olur ya duygu sömurusu yapanlar... bu boynu bükük arkadaslarda aynı seyi yapıp parayı göturmenin planlarını yapıyor.
özgünlük mü? yaratıcılık? teknik? hangisi var? şimdi bazı arkadaslarımız hersey teknik değil ruh önemli diyeceklerdir kendilerine soruyorum ruh dediğiniz sey sahnede ezik ezik bakıp salya sümük ağdalı bir dille sarkı söylemek mi?? geçelim bunları ya eger 10 yıldır piyasadalarsa ve hala gitara yeni başlmış plaj gitaristlerinin yapabildiği sarkılar yapıyorlarsa söylencek fazla bir sey yok zaten...
Böyle grupları bas tacı edip ondan sonra neden avrupalılar bizim grupları dinlemiyor diye anketler yapılır bir de! Adam u2 dinliyor queen dinliyor megadeth dinliyor vs vs... o kadar grubun içinde gelip 84ü mü dinlesin:)
-
hakkaten saçmalamışsın.Çok düşündün mü bunu?
-
ne düşüncem be bunun için beynimi yormam :)
tv izlemiyo musun sen :) her yerde altta bu var...
-
ya ben bıktım bir şarkı üzerinde uğraşılıp uğraşılmadığını belli eder mi? evet eder, ama bu kadar da değil be kardeşim. büyük bir gafletle metallica yla deep purple hatta gazı almışken pink floyd la karşılaştırıyorum sadece 84 ü değil bütün yeni grupları yerli ya da yabancı kafamı duvarlara vurasım geliyor eminim james şarkının tek bir riff i için daha çok uğraşmıştır zamanında ya da gilmour abimizin tek bir slide ı bile bu aptal şarkıyı çalmaktan zordur (abarttım galiba) :) yeteeeeer ya yeter cidden. 84 dinleyen kızların çoğu 84 ün anlamını bilse ayyy iğraaaaanç derler ama gel gelelim salak işte hepsi.
mıy mıy sözler melodi yok bi şey yok. ohh be rahatladım. yeter herhalde bu kadar rahatlamak. saygılar.
-
beni de siz baydınız yaaaaaa!!!!!!!!
-
yazaten gurubun ilk adı oymus snr dan deistirmsler..
-
Kesinlikle katılıyorum. Ne bu yaa? Sürekli laf atmalar falan. İnsanların amacı ne Allah'ın aşkına? Ne kadar güzel söylüyolar. Beğenmeyen dinlemesin, abuk subuk, alakasız yorumlara hiç gerek yok yaniii... Aaaa amaaa yeter, çok var böyle haksız yorumlar biçok iyi kişilere.. Sinir oluyorum vallaa...