-
gecen gün aerosmith in 1973 albümünü buldum ! hemen aldım ! kaset bi de ! daa cok sevindim !kaset arşivi yapıyorum da :DD ben bu grubu daha bi sevmeye başladım yavs :D cok iyiler bencee..
-
evet 60 70 rock piyasasına baktığımız zaman bi çok sudan rock grubu olduğunu görüyoruz, bunlar bazen insanı müzitkten nefret ettirir, çoğu da birbirine benzer. gerçi grupları biraz daha yakından tanımaya kalktığınızda her grupta kendine özgü bişeyler bulmak mümkün. aerosmith bunlardan farklı. eğlenceli bi grup, çok tatlıdır crazy şarkısı. bi de dude looks like a lady vardı galiba çok meşur. rock adına unutulmicak bi gruptur heralde ben dinlemem ama öyledir.
yıllar önce ben de asla cd almıycam kasetlerim teybim ve volkmenimle mutlu mesut yaşiycam şeklinde anarşist bir tutum içersindeydim ama olmuyor kardeşim, ister istemez çağa ayak uydurmak zorundasın. neyse şimdi cd arşivi yapıyorum ama kaset arşivim de var dur bakiyim hakkı bulut, ferdi tayfur, ebru gündeş işte bunlar.
-
kac yasindasin merak ettim??? eger aerosmith olmasaydi su an dinledigin bir cok grup orda olmazdi arkadasim o nedenle yat kalk dua et gece gunduz cekip sarki yazan o adamlara...
-
bi tane be aerosmith.. hiç kimseye değişmem. daha dogrusu hiç bi gruba değiişmem cok kendine özgüler keşke hala daha öyle gruplar bulunabiliyo olsa insanı gerektiginde neşelendiren gerektiğinde aglatan..cok orjinaldiler bence ki bana kalırsa hala daha öyleler
-
aerosmith.... adamlar harbi müzik ypıyolar işte..
-
geçen cuma full album aldım sevdim valla.onayımı aldılar:)))
-
hedefim tüm kasetleri bulabilmek ! arşivinde aerosmith bulundurmayanlara gönderiyorum artık kimisi adını bile duymamış aeronun..sonra ben rock dinlerim metal dinlerim ortalarda salın anasını satiim..sen bu müzigin temelini biliyo musun ki ben bilmem neciyim diyosun??
-
Saf rock n roll..97 çıkışlı 9 lives albümü çok iyi (bi tek o albümü tam dinledim)
-
süper adamlar yaws tarzları cok sevimli..arkadaşlar klasik rock yapan varsa aranızda örnek alabileceginiz gruplardan bi tanesidir diyorum !