-
ya gerçekten ilk başta kötü gibi geldi bazı şarkılarını buldum sonradan dinleyince çok ısındım onlara ve hep dinlemeye başladım thrash tarzda çok güzel rifflerle harika söz yazmışlar dinleyenler olursa yorumlarını bekliyorum..
--------tweeder--------
-
5 6 sene önce dinlemiştim türkçe death şarkıları vardı adını şu anda hatırlayamadığım.
-
evet grup tamamiyle yenilendi şarkılar çok hoş
-
5 - 6 sene olmadı ya...
En fazla 4 sene oldu çıukalı bu grup...
Yüzün Çarpsın Kurşuna, Mapushane (Hapishane miydi yoksa )
ismini hatırladığım şarkı isimleri...
O zamanlar Çok desteklemiştim ama çok da iyi bir grup değil...
saygılarımla
pesimist
-
Evet katılıyorum o kadar iyi bir grup olmasalarda desteği esirgememek gerekiyor...
Ne yazıkki internette pek çok forumda mp3leri dönüyor..
DaRKNeSS
-
Ne yazıkki internette pek çok forumda mp3leri dönüyor..
bence ne yazıkki denecek bir durum değil...
amatör grupların böyle forumlarda ne kadar çok mp3 ü dönerse o kadar iyi...
yoksa bandrollü albümlerle giyotin kendini tanıtamaz...
saygılarımla
pesimist
-
-
abi birsey soylicem! bu tarz gruplara elimizden geldigi kadar destek verelim! ornegin ant. ya SOUL SECRIFICE geldi! 2 gunluk bi festival dediler bilet 15 ytl idi(o zamanlar 15 milyon) neyse sadece 20 kisi izledik. para fazla degildi ama tanıtım yoktu forumda mp3 donmesi iyi birsey ama orjinali cıkınca alalım be abi! yoksa bu ulkede metal gercekten ilerleyemez. o kadar giyotin hakkında da konusiyim konuya bagliyim olayı:D giyotini kuzenin kayıtlarından dinledim 5 sene once 12 yasındaydım ve sadece nirvana dinliyodum:D yalnıs hatırlamıyorsam iyi di ya
-
bizim imalatta var giyotin makas..Sac parçaları kesmede kullanıyoruz..mesela 2000x1000 3 mm bir sac kullanıyoruz ama benim punch tezgahında basacağım parça 545x750 genişliğinde..ee sac parçanın artanını tekrar kullanmak için onu giyotin makasa sokarız itina ile keseriz..ondan sonra bastığımız parçayı güzelcene tesviye ettikten sonra boyahaneye veririz..Evet giyotin makası dinledim ani bir sesi vardır onu 1 sn falan küt eder..Ben bugün çok çalıştımda delürdüm...
Delüyüm ben...
-
ben max.rock a konuk olduklarında dinlemiştim gurubu ve beğenmiştim..dinleyeli epeyi oluyoo.hatta şarkılarını ve sohpeti kasede kaydetmiştim bende..
yanılmıyosam gurubun vokali olan arkadaş istanbulda taksi şöförlüğü yapıyodu o zamanlar.ama şimdi ne alemdedir bu gurup bi haberim doğrusu