Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Queensryche

• rickenbacker • 9 Ocak 2006 14:34 • #491508
    ben bu grubu operation mindcrime ve empire albümüyle tanımıştım ... bence harika bir progressive metal grubu ... nisan da operation mindcrime 2 çıkıyomuş... bunun şerefine bu grubu hatırlayalım dedim...
  • whyhione • 9 Ocak 2006 22:29 • #491541
    pek hatırlayan yok sanırım ama harbiden güzel gruptur belirtmeden geçemedim
  • rickenbacker • 9 Ocak 2006 22:30 • #491542
    yok tabii bir queensryche duman ya da green day kadar kaliteli bir grup değil ondandır !!!!
  • whyhione • 9 Ocak 2006 22:32 • #491544
    ya harbi aslında başlığa manga yazsaydın daha iyi olurdu.
  • rickenbacker • 9 Ocak 2006 22:41 • #491545
    :)

...
  • paradigm_shift • 10 Ocak 2006 04:31 • #491569
    şaka da olsa queensryche,duman ve greenday ile aynı cümlede kullanılmamalı.hatta ard arda iki cümlede de kullanılmamalı.ya da duman ve greenday hiç kullanılmamalı.bu arada duman ve greenday ne kadar da aynı temaya sahip grup isimleriymiş.hayret doğrusu...

queensryche-damaged diyorum bu arada...!!
  • rickenbacker • 10 Ocak 2006 10:31 • #491572
    şaka da olsa queensryche,duman ve greenday ile aynı cümlede kullanılmamalı.hatta ard arda iki cümlede de kullanılmamalı.ya da duman ve greenday hiç kullanılmamalı.bu arada duman ve greenday ne kadar da aynı temaya sahip grup isimleriymiş.hayret doğrusu...

+ 1.........
  • ThErİoN • 10 Ocak 2006 23:08 • #491630
    Katılıyorum...

Sanırım Queensryche ı ilk I Don't Believe in Love veya Queen of the Reich parçasıyla tanımıştım.Tabii ilgimi çekmelerinde en büyük etkenlerden biri Geoff Tate in o eşsiz sesiydi...

Ayrıca garajda benden başka Queenryche takipçileri oldugunu bilmek de çok hoş...

=)
  • therionn • 22 Ocak 2006 08:51 • #492603
    geoff tate gibi bi vokale sahip en çok bilinen prog grubu dream theaterdan daha eski progressive grubu,prog un babası. ama dt daha ünlü.
    deneysel bi gurup da değil.çok iyiler.
  • mkcervy • 22 Ocak 2006 16:01 • #492624
    harika vokal harika albümler harika davul harika gitarisler harika harika...
    operation livecrime izlenmesi önerilir desteklenir...sevmeyen olursa tüfekle vurulur..
    operation mindcrime albümü en iyi konsept albümlerden bi tanesidir (öyleki DT fanı olmama rağmen;scenes from a memory den daha çok sevmişimdir)
    bunun dışında walk in the shadows(rage for order albümü) parçası mükemmel bi parçadır..
    neyssse bu kadar yeter...son olarak dinlemeyenler kesinlikle dinlesin..
    manga ya da duman sevmeyenler tabi :))) :p