-
marilyn menson intihar etsin kampanyası başlatalım!!
-
Valla mesajlardan anlamışsındır pek sevmiyoruz kendilerini.Şahsi fikrim bu kadar saçma esprilerle olmasada kötü bir müzisyen ayrıca nu metal ve türevlerinden sakının.Üzülerek söylüyorum bu adam "şekilci" bilmem katılırmısınız, ancak adam şekilci bana göre.Ozzy Osbourne neden Manson ve türevlerinin önünü açtı hala anlayabilmiş değilim..
-
en son britney boşansın kampanyası başlattım,dünya çapında olay oldu...
bu sefer ben yokum :)
-
adamın aklı başında olsa şarkısını tamamlayamadığı için kalemi gözüne sokup oymaz manyak.şimdi o gelir buraya yok kaburganızı aldırın çok iyi oluyo falanda der :) ne bilim bizi boyamaya falan kalkar MaNYaK... pmd kardeş bizi düşünmüyosan kendi sağlığını düşün git kendine şiş sok daha iyi ehueheueheueh :)))
-
en son britney boşansın kampanyası başlattım,dünya çapında olay oldu...
bu sefer ben yokum :)
:DDDDD zuhahahahahahahhahahaaahahahahaha
-
Haklsınız, adam şekilci fakat inkar etmek faydasız çok tutkulu, çok güzel bir sesi var ve güzel bir popüler rock yapıyor. şarkıları hafif, kolay dinlenebilir, kısacası popüler kültür ürünü ama seviyorum dinlemeyi. Gelirse gider miyim? Tabii ki hayır, canıma susamadım. metal konserleri 16 yaşındaki bayanlar için uygun değil.
-
Marilyn Manson Türkiye'ye Gelsin !!!...
Sebep?
ancak Marilyn bizi canlandırabilir ve akıllandırabilir.diğerleri ıvır zıvır.
Kendini becermek için bir-iki kaburgasını aldıran bir adamdan söz ediyoruz?
-
bu adam "şekilci"
Lan adamda şekil mi kaldı, nası şekilci olacak? :D
-
çok iyi bi konu allah için hee...ne yazsam ne yazsam diye çok düşündüm..baktım zaten yazılmış herşey...diğerleri ıvır zıvır derken bir iki örnekte verseymiş ya arkadaş tam olarak kimlerle kıyaslıyo bilirdik...>:(
-
Garaj tarihinde açılabilicek en saçma konu ve bu konu hakkında yapılmış en saçma açıklama. Marily Manson türkiyede böyle garip şekilci (artık neresi şekilse) fanlarının oluduğunu bilse intihar eder sanırım. Marilyn intihar etsin kampanyasıda amacına kavuşmuş olur işte :).