-
Garaja konu açayım dur bak ne yazayım
Hmmmss.. allaam bi konu açmalıyım bi konu...ama ne olaki..sanırım en güzel konu henüz açılmamış olandır....piyano ve sex...yok o açılmıştı...ramazan davulcusuyla seviştinizmi...yok la oda ahlaka mugayir..metallicamı daha iyi yoksa nirvanamı daha iyi top sektirir..yok bu kes harbi sektirirler beni siteden..allaam çatllıyacağım illaaki bi konu açmam lazım. azıcık ketenpereli laf edeyim..yanına bir ikide filozof jargonu ekliyeyim. garajın yarısının anlamayacağı türden alengirli bi kaç cümle ..bi de geri kalanının anlıyacağı bi kaç janjanlı söz al sana bilge adam..la bi de satanist ayaaana yatsammı acep..tüh yaa keşke nikimin bi yanına 666 felan ekleseydim..ama o da çok demode yaa..ya bi, konu bulmam lazım..acaba birisinemi sataşsam..evet evet sivrilmem lazım..sonra bekçiye de bi kaç şey söylemem lazım ya da yalakalıkmı yapsam..allaam bişeyler yazmalıyımm..hem benim niye noktam yok ? allaam ne boktan bi durum böyle..offfff sallıyacam bişey ya olmadı bi iki kişi ile polemiğe girerim. ona rock kim sen kim derim ötekine dayılanırım belki bu sayede yükselen polat alemdar kimliğimle manita bile yapabilirm..ya manita dedimde aklıma geldi . du ben yeni arkadaslıklar istemiyor diye değiştireyim profilomu..ulan ne karizma duracak beah ehehehe peheheeyyy yavrum benim beah kim tutar seni..yok yok ayrıca bu ateist ve satanist tribinide arada atmak lazım isyankar olmak lazım..ne tür sigara kullanıyorsunuz diyemi topik açsam acaba..ya da prezervatifmi yoksa metallicamı diye başlık atsam..
allaam bişeyler yazmalıyım karnıma ağrılar girdi ne saçmalasam..hmm ne saçmalasam...ya bi grup vardı mor ve berisimi ne işte onlara gay desem ötekine gayma desem birde kıraça küfür etsem....bak bu olabilir..heh profilide değiştirdim..yaşımı azıcık büyütsemmi acaba ?...yok lan o zaman çıtırlar düşmez..,ilgilendiği müzik türü diye bi şe de var la bu profiloda..la bekçi ne enayi adam yaaa..profilo yerine profil yazmış sonrada millete akıl öğretiyor..neyse profil tamam azıcıkta parfüm sıkayım boynuma..öhhmm.. evet şimdi yazmaya hazırım....ama ne yazacam allaam iyice kabız olduk yaa..üretemiyorum yaaa..zıçamadım bi türlü az daha zorlasam ne olur...bence kırmızı olur puhahhaha. mutlaka bu espiriyi forumda yapmalıyım..alakalı alakasız bi yere yazarım gider..neyse ben en iyisi bi kaç müzik sitesine bakayım elbet bi konu başlığı bulurum orada..hey siz neye bakıyorsunuz..ne okuyorsunuz...okumasana kardeşim..çek...çekmesene lan..çekmesene lan...çekme diyorum bak ..şş basın..aloo kimeyim..ulan sayın basın !!!
-
:)
-
:)))
-
abi yeminle çok güldüm yaaa.. harika bişey olmuş bu cevap TheCAn....
-
süper yaa hiç bu kadar güldüğümü hatırlamıyorum
-
hehe affedilmeyen sana hayranım len esprili çocuk .. len burak ne güsel len bu topic koptum yarıldım yardım :(
-
Kaval elden yel allahtan üfür babam üfür....
açtığın topiğe bak,kaval kemiğine tüküreyim senin
-
kaval nası sexi cagrıstırıyo???
tabi anladım kaval uzun bişe ya sen daldırıyosun deliğine,oluyo sana sex..:)flüt var klarnet var sen bunlarıda sokuyosundur arkana..peki ya sen sakso da çekiyomusun kardeş........
-
coban mısın kaval calıyomusun ve nereden bılıyorsun oyle oldugunu desem cok mu soru sormus olurum
-
enteresan geldi konu bana :S
ama kaval çalan erkek bana pek romantik gelmedi ehueheuhe