-
sacmalama be! korn kim ben kim almiyim ayagımın altina :D yok ona verdiğim mp3 bütün metal müzik türlerini içeriyo linkin park ne yaa metal le ne alakası varkine onun?? ama metallica eskiden cok iyiydi bence tekrar canlanırlar ha bi de şurda bi arkadaş var arkabahce_esk diye sana sölüyorum bak bahsi gecen kisinin benim kız arkadaşım olma ihtimali %0 bile degil öyle bi olay için lez olmam lazım ;)
-
üç kere nofxi diye bağır geliyo :D
-
sana gülmeli mi ne yapmalı pek tanımlayamıyorum senin türünü en iyisi seni kendi haline bırakmak :) takil kafana gore ha bi de sanayici arkadaşlar var kendileri henüz keresteyle falan ugrasiyolar sanırım metalcileri geri plana atmak için üstün cabalar sarfediyolar size kolay gelsin ne diyim..
-
hey hey..açıl açıl..rahat bırakın puri yi..aa.. purisiz bir forum düşünülemez..puri buraya yumruk havaya..
-
önce "senden çocuğum olsun istiyorum" dinletilir deneğe,sonra deneğin asıl hayranı olması istenen müzik tarzının en seçkin örneklerinden bi kaç tanesi,güzel bi kızın cd playerin tuşuna basmasıyla (isteğe bağlı bu,denek erkekse maya iyice tutsun diye tercih edilir) odaya ağırdan dolmaya başlar,böylece ilk aşama başarıyla tamamlanmış olur :)
-
senin olaya hangi gözle baktıgına baglı diledigin gibi anla ama bence yanlış forumda yanlış şeyler yazıyosun ortada bi tartışma yok bence olmasın da kimse kimse laf atmadan fikirlerini dile getirmeyi deneyemez mi
-
uılem senle kim niye tartışsın
başlığa bak,anla durumu muhahhaha
-
metal müzik nasıl sevdirilir
uyar mı
-
senin gibi zihniyetler oldukça evet haklısın senin gibi insanların cıkacagını unutmuşum..insan kötü niyetli olmasın be niyetsiz olsun ama insan olsun insan :P
-
metal müzik nasıl sevdirilir
bilmem bi sorayım dost meclisine şimdi,bi dakka...