Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

bleeding me çok güzel şarkıymış yaw..

• the_TW_named • 14 Ocak 2006 01:21 • #491995
    ya arkadaşlar bu metallicanın bleeding me şarkısını çok beğendim hep eskileri dinlerdim ama bence yeni olarakta çok güzel şarkıları var ne kadar sert sound olmasada müziğin kaliteli olması için sert olması gerekmez galiba dimi?
    sert değil ama kaliteli bence metallicaya yakışmış en azından james şarkı söylemek için bi taraflarını yırtmıyo takdir ettim her metal grubunun son yılları böyle olmalı
    böyle tipler var bazı abi bu sert değil dinlemem bu sert oo çok güzel nedir abi bu ne yanis ertmi olması lazım metalin illa yani sadece müzikmi yoksa hem vokal hem müzikmi biraz kalite ya lütfen anlayan anladı...

--------tweeder--------
  • NefesAL • 14 Ocak 2006 01:24 • #491996
    kesinlikle. metal dediin ille sert olacak diye bişey yok. öyle olsaydı zaten nothing else matters bu kadar çok sevilmezdi. en azından ben çok seviyorummm...
  • lost word • 14 Ocak 2006 01:27 • #491997
    işte hata burda ! metal müzik sert müzik demek degil ! bence de bleeding me cok güzel şarkıdır :)
  • the_TW_named • 14 Ocak 2006 01:30 • #491998
    işte onu anlatmaya çalışıyorum...

herkesde bi özentiliktir gidiyor abi serttir iyidir yumuşaktır kötüdür ne alaka yaw ...

--------tweeder--------
  • Vengeance • 14 Ocak 2006 11:58 • #492028
    kirk ün attığı en iyi wahlı solo bu şarkıdadır
  • oqz • 14 Ocak 2006 13:17 • #492038
    ahh be..fikir birliğine bak be..duygulandırdınız..ben de katılıyorum size..aah ahh...
  • the_TW_named • 14 Ocak 2006 13:19 • #492041
    ;)

--------tweeder--------
  • girlmetalgirl • 14 Ocak 2006 15:13 • #492117
    günaydın...
  • the_TW_named • 14 Ocak 2006 15:54 • #492119
    burda esas konu o şarkıyı keşfetmiş olmak veya olmamak değil meliscim...

--------tweeder--------
  • Necrophilliac • 14 Ocak 2006 22:09 • #492163
    İstersen asıl konuyu açmıyim, lan oğlum bırakın şu Metallica'yı.Ayrıca Metal tabi ki sert olmalıdır.Lütfen, nothing else matters diyenler olmuş; Metallica'nın yaptığı bir şarkı diye illede metal mi olucak.Değil, zaten şarkı Alman ve ne yazıkki adını hatırlayamadığım bir klasik müzik sanatçısının şarkısından esinlenerek yapılmış.Bolt Thrower-Amon Amarth vb. gruplar, bu grupların bir tek slow şarkısı yoktur.Metalin felsefesi bu, "Zincirleri kırmak" , "Bleeding Me" güzel bir şarkı, ama metal şarkısı değil.Metal değil bu.Klasik müzik denilern müzik(bleeding me değil) içinde farklı ritmler ve melodiler bulunduran "Zengin" bir müziktir.Metalde böyledir.Ama Metallica ne metal şarkılarında nede örnek şarkımız "Bleeding me" türünde şarkılarında bu tür zenginliği yakalayamadı.Bleeding me metal değil, ama ne?Bilmem, belki güzel melodiler içeren, farklı bir tür, metal değil ama, dinlediğimiz şeyin illede bir tarz mensup olması da gerekmiyor.