Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

loreena mckennitt ''ı sevenler..

• deathmoon • 17 Ocak 2006 10:36 • #492378
    bazı zamanlar bu kadının ve gaydanın sesine çok ihtiyacım oluyo.siz ne düşünüyosunuz??
  • fizban • 17 Ocak 2006 12:46 • #492390
    kesinlikle. özellikle the mask and miror albümü çok hoşuma gidiyor benim.. aslında lorena canada doğumlu ve irlanda ile alaksaı olmamasına rağmen irlanda ezgili motifli müzikler yapıyor ve bence bu konuda çok başırılı. ben zaten celtic ezgilerini çok seven birisi olarak bu kadına hayranım:-)
  • feyzasal • 17 Ocak 2006 16:14 • #492400
    ben de severim Loreena McKennith'i.canım çeker dinlerim.bişey merak ediyorum blacksmith şarkısında billy corgan ın adı mı geçiyo yoksa bana mı öyle geldi:)
  • anyoneanywhere • 18 Ocak 2006 02:44 • #492410
    hayalim bir konserini izlemek.ensturman bütünlüğü ve bu kadının sesi beni bitirmekte. sanırım sıcak bir duş sonrası pazar akşamları çayımı demleyip inzivaya çekildiğimde en büyük yardımcım.beni alıp başka diyarlara götürüyor sorunlarımdan arınıyorum.sıkı bir marco polo hastasıyımdır:)))
    ayrıca yansımalar da aşagıda kalmaz loreena ablanın arkasından playlistteki yerini alır...