-
'oasis grubu uyeleriyle uyu$turucu partileri yapip, sarfettigi "metallica bir pop grubudur" ve "ismimizde metal gecmesinden utaniyorum" sozleriyle bilinen kisa boylu danimarkali baterist.'
'keşke o otobüste cliff burton değilde sen geberseydin denilebilecek kişi'
-
lan oğlum bu ne biçim bi topic lan, topic resmen bangır bangır "Adam topla gel lan, yer zaman söyle" diyo, Lars söylememiştir öyle bi şey, yani beklertim ama, demez.. Ölmesinde zaten..
-
yaw dostum yapma yaaa.sencede metallica nın gerilemesinde ki tek neden değilmi lars?belkide lars ölseydi daha iyi biri gelirdi.nerden bilebilirsin?
-
yaw dostum yapma yaaa.sencede metallica nın gerilemesinde ki tek neden değilmi lars?belkide lars ölseydi daha iyi biri gelirdi.nerden bilebilirsin?
-
Lan nerden bilebilirsin diye düşünürsen, iyi bari James ölsü, Kirk Satrianiden ders almasın, Lars hakkaten iyi bir bateristti, yani Metallica standartlarında bir grup için tabi, tarzları adamların Heavy, eee??Dave Lombardo mu gelsin adamlara?
-
haklısın galiba!lombardo metallicaya fazla gelir be abi:Dlombardo nun gelceğini bilseler lars ı kendi elleriyle öldürürler:D
-
yetmedi mi artık bu metallica başlıkları? tartışılan hep aynı şey
-
keşke metallica üyelerinden birisi olsaydım beni aşağıya çekmek için insanların uğraşmadıkları şey yok ne güzel
hauahuahuahauha
--------tweeder--------
-
baterist in yeteneğiyle heavy metal ne alaka anlamadım blind guaridan da heavy metal ama hayvan gibi bir bateristi var ayrıca lars ın bagetlerle paralara vurarak duvarda tuttuğu söyleniyor inanmayın onun aslı dave lombardodur
-
Anlamaman doğal, bağlantıyı yanış kurmuşsun, Heavy bateristi heavy grubuna gider, ayrıca Blind Guardian'ın bateristi kötü diyen mi oldu?Dave örneği "E Lars ölsede ya onun gibi ya da daha kötüsü gelirdi." demek içindi, çünkü; Lars bir heavy grubu için yeterli ama death grubu ve blues için yetersiz.Çok hızlı ama tekniği heavy tekniği..