-
siz tartışıyodunuz araya girdim pardon bişeyler yazıp çıkacam siz devam edersiniz...
dinlendiğinde tüğleri tik tik yapan başka kaç tane ses var ki sahne performansının mükemmelliği söz yazarlığı iyi piyano çalması da cabası.göçtü gitti toprağı bol olsun
-
yaw bu hendrix le mechanix için konu gerek yok heralde her daim giriyorlar birbirlerine muohahahaha...
birde abi mechanix sen kimleri beğenion merak ettim...
iyi niyetim le söyllüyorum bunları ha banada çatma...
-
o kendin den başkaa kimseyii sevmezz abisiii
-
olum adam slayerın vokalıstını daha cok sevıyo...onun tuglerı onda dıken dıken oluyo:))(napsın)
-
Freddie Mercury.
Başlı başına bir serüven adam.
-
yok be abi sana çatmam.benim işim hendrixle:P
ama o benim dost bea. böyle stres atıyoruz işte.10 yıllık arkadaş o benim.değilmi lan erdal:D
queen sevmediğim kesin.son zamanlarda slayer ilgimi çekiyo bayaa.megadeth e zaten laf yok.ozzy benim adam.sonra pantera daha doğrusu dime çok iyi(idi).zakk wylde muhteşem.bls veya ozzy.ikisindede süper.in flames güsel(idi).artık galiba nu ya doğru bi kayış var.yoksa bana mı öyle geliyo.son albumlerindende bikaç şarkı dinledim.pek güsel değildi.
-
arkadas doru solemış...aga 10 yılıda gectı be...
-
heyt be nerde o eski günler.sabah ayazında basketbol oynardık.potalar buz tutmuş olurdu ama biz basketbol aşkına dötümüz donana kadar oynardık:Dharbiden on yıldan fazla oldumu lan?
-
oldu aga...oldu...
-
ulan şu konunun da b*kunu çıkarttınız ya helal