-
son zamanlarda artık fazlasıyla sıkıldım..çevremdeki ve özellikle internetteki insanlar dünyada sadece metallica iyiymiş diğer gruplarda MvÖ duman slayer manga LP SOAD dan ibaretmiş gibi...
ya bu müziği gerçekten yapan insanlar MotörHead Priest Maiden Accept gibi en iyiler
yaptığım testlerde milletin önüne ne koyarsan yediği sonucuna vardım.. araştıran eden yok sadece arkadaşlarından yahut ortamdan duyduğunu dinlemek var.
yanlışmı düşünüyorum,, sizin izlenimleriniz?????
not: metallica yı kötülemek değil amacım tartışmayı metallica ve yaptığı müziğe çekmeyelim
-
Valla ben özellikle bu aralar eskilere merak saldım. Motörhead, AC/DC, Led Zeppelin ne bulursam topluyorum, zamanım olursa da dinliyorum. Zaman olmazsa da ÖSS'den sonra baya olacak zaten =)
-
birde evanescence var onu unuttun :))
Çok güzel bir konuya değinmişsin hemen söyleyeyeyim..Burda metallica topici açan herkes ilk defa bunu ben açtım zannediyor..Eğer zannetmiyorsa onda zaten bir sorun vardır..HAyır metallica yeni albüm çıkartmıştır eksikleri artıları konuşulur..Oda değil bu arkadaşlar "larsmı iyi benmi iyiyim".."Metallica'nın en iyi şarkısı" , "James nasıl biri" gibi hede höde gereksiz şeyler..Zaten çok fazla takılınca insan ciddiye almıyor..Garaj benim için stres atma biriminden fazlası olamaz..
-
yukarıda yazan yorumların hepsine katılıyorum.. ben de ac/dc ye takmış durumdayım şu sıralar =) ne önemi varsa benim taktığım grubun..
nolcak bu garajın hali..
-
haklısın ama bu ve benzeri başlıklar sıktı artık
-
aslında bu tür piyasalara bağlı kalmış insanların tek sorunu keşfedememek.. televizyonda görüp önlerine sunulanla yaşıyorlar, diğer gruplara erişmek için çaba sarfetmiyorlar.
tembellikten başka bi şey değil. ha tamam dinlemesine karışmıyorum ama öğrenmeden burda metallica çok iyi süper diye ötüp tutmak yanlış...
-
çok doğru demişsin. aynı şey barlardaki konserlerde çalan grupların repartuarlarında da var. İnsanlar hep aynı şeyleri dinlemekten daha mı çok zevk alıyorlar ya da kimsenin dinlemediği birşeyleri dinlemek rahatsız mı ediyo, aykırı mı hissediyolar, aynı sisteme, aynı şeylere, tekdüzeliğe daha alışkın oldukları için farklı birşeyler dinlemek zor geliyor heralde. aynı hadise kitapta, film de herşeyde var. bir albümün, kitabın veya filmin başarısı ne kadar kaliteli olduğu değil reklamının ne kadar yapıldığıyla orantılı oluyor genelde.
-
uzunca bir süredir ACDC motörhead priest accept falan dinliyorum bu adamlar (dahasıda var tabii hep baba ve eskiler) bana hayatım boyunca yetebilecek..
sanırım bu tv de gördüğünü dinleme araştırma eksikliğinden yahut
özentilikten oluyo
-
Bu bizim toplumun lanet olası zihniyetinden kaynaklanan bir şey. Duydukları bildikleri bir şeyi sürekli dinlemeye bayılırlar. Barda yeni bir şey çalamazsın çünkü bilmiyolar diye. Ne kadar güzel olursa olsun. At gözlükleri ve kısıtlı müzik kültürleriyle mutludur onlar farklı şeyler koyar onlara nedense. Sürü psikolojisi mi diyim hıyarlık mı diyim ne diyim adını siz koyun...
-
yok