-
Hep merak etmişimdir fiziksel anlamda burada olmayan müzisyenlerin çoğu kendi dönemlerinde devrim yaratmış adamlar:KURT,JİMİ,JİM..Ama içlerinde 1i var ki kanımca ekol yaratmıs bi herif.Yukarda ismi mevcut..babası tim abinin eline o suyu bilmem kaç kere dökmüştür bence.hele şarkı söylerken sesini titretişi yok mu adeta isyan bayraklarını havaya kaldırmış bekler bir edayla karışık...daha fazla yazamıcam çünkü saçmalamaya ramak kaldı:)
-
yok devam et, bu adamlar böyle yaparlar, dağıtırlar adamı. sonra sen nasıl dağıldığını anlatırken saçmaladığını sanırsın.
saçmalamıyorsun. haklısın.
devam et. arkandayım ;)
-
nakaratını ilk eksende dinlemiştim adeta cin çarpmışa dönmüş,yamulmuştum.daha sonra şarkının kime ait olduğunu bulamadım(rezillik)bu kadar yalın bir ifadeyle beni anlatan liriklere daha önce şahit olmamaştım yahu.sanırım biliyorsun kimdi şarkıyı mırıldanan hatun kişi;)life is unfair..le başlayan...bilgilendirirsen sevinirim...
-
severiz,dinleriz :)
-
blackbox recorder'dan child psychology ;)
luke haines'in proje grubu. luke haines ise aynı zamanda the auteurs'ün solisiti.
-
bkz:dream brother
bkz:eternal life
bkz:kelle olup dereye düşmek :p
yazık oldu :(...mest olarak dinleriz kendisini."grace" albümü dinlenmeli...
not:bi gece arkadaşla oturup kafalar iyi iken sabaha kadar hiç konuşmadan sadece "dream brother" şarkısını dinlemiştik...ne kadar bunaldığımızı siz düşünün artık :))
-
çok erken kaybedilmiş bi ruh daha..çok severim..