-
arabeskle o sitelerin ne alakası var çözemedim, senin zeka buna eriyo galiba. başkalarının zekasını tartışmamakla iyi ediyosun.
sen internete girdiğinine göre resul balay dinleyenlerde girmişdir büyük bi ihtimalle.
-
mechanix sen garaj'ın bug'ı olmalısın.
-
the real music is ROCK!...
-
ben genelde türkçe rock dinlerim. evet kendimden bişeyler değil bi çok şey buluyorum rock müzikte.
-
Rock müzik olması garaj'ın alternatif müzikler içeren bir site olması olabilir kanımca. Bu sitede black metal'de çok tatışılmaz arabesk'te veya elektronik müziğin en uç noktası da. Zaten siteyi dolaşırsan sitenin rock ağırlıklı olduğunu ama haberlerde alternatif olabilecek her tür müziğin yer aldığını görebilirsin (elektronik, rock, rap; hatta fuaye kısmında pop albümlerinin olduğunu da)
Eğer arabesk veya ne bileyim başka bir türü tartışabilirsin burda. Elbette laf atacak insanlar çıkar ama çokta dikkate almamak lazım. Sonuçta internet herkesin kullandığı bir ortam.. İnternete bende giriyorum Mike Wead'de ...
-
zevk meselesi :)
-
Niye olmasın?
-
mesutcum bu siteyi metalciler basmış durumda sen boşwer uğraşma yorma güzel kafanı. sen şamatana bak. topic leri oku bak çok güzel tam komedi. hiç yoktan eğlenirsin be arkadaşım :)
-
Şmdi hangi birinize nasıl cevap vereyim bilmiyorum
hayır aslında ben biliyorumda sizin nasıl tek tek hanginize ne söylediğimi nasıl anlayacaksınız işte onu bilmiyorum
ben resul balay dinliyorum ham hım kım kıl yün bla bla bla netten çıkmıyorum.... aman ne iyi sakın çıkma. madem öyle neden garaj gibi bir sitede takılıyorsun. sen hiç F.B. tribününde bayrak sallayan gs li gördünmü ne alaka derler adama
şimdi arabesk ile o sitelerin ne alakası var diyen kardeşim :
hangi sitelerin ?
ben internete girmişsem resul dinleyenlerde girmiştir... ba ba ba ba ba lafa bak :) okan bayülgenin eline düşesice zeka seni
buraya yazana kadar resul balay adı duydunuzmu onuda merak ederim
aman bi de posterini çıktı alın odanıza girdi yapın
amerikan salatasına doğranmalık bahçeköyün nadide turfanda gözbebekleri sizi
not : çıkarken metallica ya bok atmayıda unutmayın
-
heh işte ne güzel enough, NefesAL, Edip, sönmez arkadaşımız ne güzel demiş. ben rock müziği aşağılamıyorum, sadece neden dinlediğinizi soruyorum.