-
Bu nasıl bi hastalıktır kardeşim yav..Rock/Metal tarzı düzenlenmiş sitelere bi göz atın..Forumlarına bi göz atın..Burdaki topiclerin yüzde 70 ninin diğerlerinden ya da diğerlerinin burdan araklamış olduğunu görceksiniz..bence kendimizi zorlayıp yeni ve gereksiz olmayan konular üzerinde yoğunlaşmalıyız..siz ne dersiniz peki?
-
bence de kesinlikle. mesela şu trtdeki opera müdürünün çalışanlarının otobüste pavarotti dinlemesi üzerine "gevur müziği dinlemeyin, türkü dinleyin" demesini konuşalım.
veya pavarotti (genellersek yabancı müzik) dinlemek vatan hainliği mi bunu konuşalım ne dersiniz?
-
madem aklında böyle yaratıcı başlıklar vardı,bu başlığın açılmasını niye bekledin :)
ama şöyle bi durum var sonuçta baktığında bu sitede 3 senedir konuşulabilecek konular ya başka konulara sapar ya da aynı şeyleri tekrar eder,onun için başka sitelerde aynı yazıların olması ya da hep aynı şeylerin konuşuluyor olması doğal...
-
haklısın açmadım :) aslında beklemedim de...
bu sitedeki insanların ilgisini bu konu çekseydi haberin ilk duyulduğu gün burda bu konunun açılması gerekirdi. yani ben bu başlığı beklemedim burda bu konuları gerçekten takip eden insanlar var mı onu merak ettim cevabımı da burdan alacam hayırlısıyla ;)
-
galiba cevabını aldın :)
-
Pardon, ben burayı görmemişim. Aslında bu konuyu tartışmak bile saçma. Hayatım boyunca her türlü fanatiklikten nefret ettim. "metalcilere", "rockçılara" falancılara, filancılara olan nefretim buradan geliyor zaten. Aynı şekilde sadece Türk müziğine yoğunlaşan insanlaradan da nefret ediyorum. Tamam, çok açıkça belli, Türk müziği çok güzel, orta doğu esintileri çok zarif bir şekilde işleniyor ama Pavorotti gibi bir ilahı dinlemeyi engellemek aptal ötesi bir insanın yapacağı şey.
Konuyla ilgili olarak da, Garaj çoğu müzik sitesinden daha iyi. Çünkü tek bir tür üzerinde yoğunlaşmamış. Ama nedense burada da bazı sevgili arkadaşlarımız metalden rocktan öteye gidemiyor. Açılan konular zaten çok kalitesiz. Ve lütfen, daha iyisini biliyorsan sen aç falan demeyin. Kaç defa Türk halk müziğiyle ilgili açtım ama ilgilenen bir Allah'ın kulu çıkmadı.
-
evet çok net aldım hem de ;)
-
Ben açmaya çalıştım sitede ya da benim makinede bi sorun vardı bi türlü açılmadı:)
-
açılır bklm bi gün :)
-
haklısın ne diyim ki ben...
burdakiler sadece rockla metale sahip çıkıyolar halbuki müziğin bütününe sahip çıkılmalı (bence tabi)...