Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Bakırköy lü Garaj'cılar

• TheCanMeButThe • 2 Şubat 2006 23:20 • #493368
    Bakırköyde ikamet eden Garaj arkadaslarım var ise onlar ile taksime kadar yol almadan Bakırköy de bildiğim bir stüdyoda bişeyler çalmak istiyorum.
    Aynı zamanda burası bir müzik kursu. Kendilerine ait bir stüdyoları ve kayıt cihazlarıda var
    Benim gibi amatörce bişeyleri beraber grup çalışması olarak yapmak isteyen Bakırköy lü Garaj arkadaslarım varmı ?
    Bireysel çabalardansa grup ve ekip çalışması daha yararlı olur
  • da hui • 3 Şubat 2006 10:55 • #493387
    Bu bahsettiğin yer neresi? Ne yapmayı düşünüyorsun?
  • TheCanMeButThe • 3 Şubat 2006 12:30 • #493392
    Benim yapmak istediğim bişeyleri rastgele doğaçlama çalmak . yani garajdan Bakırköy lü atıyorum çıktı 5 10 kişi bu arkadaslarla değişerek eğlence ya da egzersiz olarak müzik yapmak. davulcu gitara geçer ya da bascı solo gitarı alır olmadı herkes kendi enstrümanını çalar yani kafaya göre o anlık ne istenirse.
    bi arkadaslık ortamı sağlanırsa ayrıca dersten sonra sahilde bi kutu bira içmek felan
    dediğim yer orpheus müzik kursu
    sahile yakın ufak kendi halinde bi yer
    detaylı öğrenmek istersen kursun kendisine sorabilirsin : 0212 583 15 53
    neyse işte hadise budur.
    yer Bakırköy.
    benim ev taxime uzak git gel urasamıyorum diyen varsa ve yeni insanlarla yeni çalışmalar yapmak isteyen varsa topik burda kurs orda :)
  • DaRK dEviL • 3 Şubat 2006 13:27 • #493396
    orayı biliyorum ben de orda bir ara ders aldım sahibi özer çok iyi ve kafa biridir stüdyo biraz küçüktür ama hayatımın en güsel stüdyo makarasnı da orda yaptım:)) keyif alınacak bir yerdir yanii...
  • TheCanMeButThe • 3 Şubat 2006 19:49 • #493413
    evet stüdyo küçük ama ortam rahat :)
    en azından benim için
    özer hakikaten kafa ve çokda efendi bi arkadaş
    ama ben dersi burhandan alıyorum
    özer solfej dersi veriyordu bana ama solfeje ara verdim
  • DaRK dEviL • 4 Şubat 2006 13:37 • #493447
    aynen bende şan dersi alıyodum ama ben de ara verdim aslında çok güzel olabilir dediğin yani doğaçlama dibine kadar amatörce ve eğlenceli çalışmalar gerçekten çok zevkli oluyo...