Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

grup NoFX ..:)

• ADIO • 4 Şubat 2006 03:11 • #493432
    öncelikle bu gruptur,punktır..eğlencelidir,politiktir,anti busht tur,dakka başı şarkı yazardır..amerikalıdır...şişkodur...

burdan "punk dinliyorum ben,good charlotte simple plan" diyenlere sesleniyorum...bir simple plan,efendime söyleyim bir good charlotte dinliyorsunuz zaten,hemen ardından birde nofx dinleyin, ama ne olur yalvarırm elinizi vicdanınıza koyun ve kiyaslama yapın.....

!!!!!(dikkatini çekerim,dinlemek yazdım - punkım ben diyenlere için değil- zaten öyle birşey yooook,yalandır...burda en fazla punk müziği sever adam varıdr ,punk yoktur -)!!!!!
  • blackrainbow • 4 Şubat 2006 03:29 • #493433
    ben de senin dikkatini çekerim.ben punk'ım diye bişey yazmadım.artık nerenle okuduysan yazdıklarımı...
  • pUnKeR • 4 Şubat 2006 05:30 • #493435
    evet A D I O çok haklı.nofx benim vazgeçilmezimdir, fat mike ı özellikle çok severim. canlı yayında busha sayıp sövebilen bi gruptur.. anlatmakla bitmez... süper grup dinleyin!!
  • EdiP • 4 Şubat 2006 09:15 • #493437
    NoFX candır. Özellikle El Hefe'li dönemi daha çok severim ben nedense. Ayrıca El Hefe nasıl bir adamdır ki birçok müzik enstrümanını süper bir şekilde çalar.En son "20 Years of Fuckin Up" DVDsi çıkacaktı ama çıkmadı. 10 Years of Fucking Up gayet güzeldir. ( web sayfalarında 10$ gibi bi fiyata satıyorlar. ) Evet böyle birşeyde var. Türkiye'de 20ytl ye alabileceğiniz cdlerini kendi web sayfalarında 8$ a satarlar. ayrıca posta ücreti de toplam aldıklarınızın %20si gibi cüzi bir fiyattır.

.edip.
  • EdiP • 4 Şubat 2006 09:20 • #493438
    Ayrıca şu şekilde aile boyu sövebilirler =)

bkz. http://www.bushflash.com/idiot.html
  • da hui • 4 Şubat 2006 11:20 • #493440
    Puhahaha, süper :D
  • Nofx • 4 Şubat 2006 13:34 • #493446
    çok güzel şeyler yazmışsın tebrik ederim :)) benim nickimide burda mzik olarak ilk defa kullananlardan birisin o yöndende tebrik etmek isterim genelde bana küfür etmek için kullanırlar bu ismi...

Ben punkçıyım diyen adam zaten converse giyen good charlotte,simple plan dinleyen taksimde 50 binlira dilenen adam değilmidir zaten..Ben punkçıyım deyipte noluyoo veya aynı şey ben rokçıyım demekle eşdeğer..

Ama nofx'i en baba punk grubu olarak tanıtmak yanlıştır kanımca..Sex pistolslar falandır bu akımı başlatanlar..Nofx in benim içinde yeri ayrıdır benim en sevdiğim özelliğide mtv'ye besledikleri duygulardır:)) yoksa amerikaya bizim haluk levent bile karşı..

Saygılarımla grup değil nickli Neofeks ;)