-
ya saçma değil belki de korkutucu
-
he he
otomatik program galiba sendeki...
işte,evde,gezmede,helada sen nerde olursan ol bu program çalışıyor.ve anında rastgele iki üç kelime seçip ardarda dizip her verilen cevaba yolluyorrrrrrrrr
hahahha
-
yooo ben program gibi tıkır tıkır çalışıyorum o kadar yetenek yani
-
Eğer grup sallamadığım bir grupsa yaparım pogo.Ama ciddi bir biçimde dinlemem gerekiyorsa, sinerim bi kenara, dinlerim.
-
Deftones konseri geldi aklıma.. orda da 3-5 kişi pogo yapıyordu.. POGO mantıksız geliyor bana.. ne gereği var şimdi? :S
-
farkındayımmm.eller tıkır çalışıyor.alışkanlık galiba.beyinde paso dinleniyor. o kadar tembel alıştırma.arada sırada etkinliklerine onu kat.körelir yoksa
rastgele...
-
Ben de tam tersi; sevmediğim bir grup varsa oturur uslu uslu içkimi içerim, enerjimi de boşa harcamam; ammaa bir grup çıkar da victim of the paranoid'i coverlarsa kim tutar beni...
-
poga yapılmzada ne mi yapılır?
tabi kiii yoga!
kanın kaynamasını yararlı bir enerjiye dönüştürerek,onu da iç huzura naklederek,huzurlu mutlu bol metalli günler
-
Ben konser alanından bahsediyorum; herkes kafa sallarken bir köşede 'oooohhhhmmmmmm' diye yoga yapmak biraz garip kaçar bea...
Ha evinde yap; zira ben de evde pogo yap demiyorum.
-
Birincisi burda geyik yapmıyoruz. sözlerine dikkat et. ikincisi bu benim naçizane görüşümdür. isteyen pogo yapsıntabi.. hatta halay bile çeksin beni ilgilendirmez.. ben düşüncemi söledim :P.. bu konuda bir daha düşünmem olur biter..