Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

yaa cidden bir ankaralı rocker ne yapar düşündünüz mü?

  • acatalepsyst • 11 Şubat 2006 03:57 • #493766
    arkadaşlar,bir arkadaş sitesi var bilmeyeniniz yoktur,hani arkadaş ekliosunuz filan,mesaj alıp-yolluyosunuz..işte böyle bi siteden mesaj geldi bana ve soru ve verdiğim cevap şu:
    "hep merak etmişimdir abi" demiş konu da ve devam etmiş hatun:

    çemçük wrote:
    -------------------------------------
    siz ankaralı ya da orda yaşıyan ya da bi şekilde bulunan insanlar napıonuz abi nereye gidionuz nerde takılıonuz abi iki kere gittim ankaraya ilk işim her gittiğim şehirde rock bar bulmaktır aynı şeyi yaptım ankarada gördüğüm alakalı tiplere rock bar sordum ve adamların beni gönderdikleri yerlerde inanılmaz abuklukta şeyler çalıodu bi ton mekan gezdim ankarada hiç birinde oturup bira bile içemedim konu dağaldı olay şu ki harbi merak ediyorum bi rockerin günü nası geçer ankarada bi dışarı çıkıım dediğinde nereye gider nerde içer saygılarımla


    benim cevap:

    hmm,çok genel bir soru sormuşsun yaaaa...seni yanlış yerlere yollamışlar euheuhue;)cevaba bodos giriyorum:bir x kişisi ele alalım.bu x in saçları uzun olsun şöyle rock çıyım diye geçinsin hani;)bu x sabah kalkar yüzünü yıkar kahvaltısını yapar okuluna gitmek üzere varsa arabasına yoksa otobüsüne biner..açar manowar ını ya da in flames ini..her neyse okuluna varır...varsa okulunda rockçı tayfayla takılmayı tercih edebilir..ardından bu tayfa ya da varsa sevgilisiye bi bara içmeye gidebilir(nedir:keyif,garaj,gölge,dummy,shadow,biziz,solo,nüans,nihayet,nedjima,rembetiko,sekans tunalı vs vs)ama bu barlarda ful metal çalmadığını da bilir yani değişken bir durumdur bi cradle of filth,cannibal corpse ya da deep purple,led zeppelin çalma olasılığı...her neyse sora biri derki abi benim canım içmek istemiyo,bi yerde oturalım..ardından bu x kişisi onaon,kitapça,limon,nedjima,ezgi,taş fırın vs vs ye oturması an meselesidir..yolda giderken bir bakarki:obaaaaa biziz barda hafta ya suicide konseri sonraki haftada dummyde behemoth konseri var lan diye yanındakini dürtükler..tabi heyecanlanmıştır bu şahıs behemothu görünje napsın..sora yerler içerler deli geyik döner..ve ankaranın antalya izmir gibi hayatın 4 te 5 te bittiği bir mekan olmadığını da gayet iyi bildiği için en fazla 11 e kadar kızılay ya da tunalı da takılır..sora gün finikoooo:)
    evet genelde buna yakın...bursalısıda istanbullusuda eskişehirliside x in yaptığını yapar 3 aşağı 5 yukarı..aslında bende x ten farklı sayılmam,hani grubum olduğunu ve bu extreme death metal grubuyla beste çalışmalarını ve bu çalışmalar esnasındaki geyik muhabbetlerine geberdiğimi,konserlere hazırlandığımı ve yakında kayıda girecek olmamızın verdiği heyecanı saymazsak...umarım aydınlatabildim biraz?

    birde merak ettim kaç başka kişiye sordun bu soruyu:)
    pekiii siz neler yapıosunuz...istanbulda yaşayan bir y mesela?


    yanlışmıyım hemen hemen bu değilmi?olay şudur bi x bir y ne yapar?bursalısı da eskişehirliside istanbullusuda ankaralısıda yanıtlarsa sevinirm:)
  • die_young • 11 Şubat 2006 04:13 • #493767
    haklısın hocam haklısın ben de aynını yapıyorum ankarada merak etme
  • hesil • 11 Şubat 2006 04:30 • #493768
    kusura bakma ama ben bu saatte bu kadar yazıyı okyacak halim olsa onu yatağa gidip uyumaya çalışmakla harcardım...
  • Vengeance • 11 Şubat 2006 10:04 • #493770
    şimdi bir ankaralı "rocker" sabah uyanır, yüzünü yıkamaz keza rocker dediğin pis bi adamdır sonra bi sigara yakar sabah sabah kafası bi milyon olur sonra balkondan aşşa atlar cidden.. rocker fucker dediğin budur yani arkadaşlar bak rockerız biz yani gizlimiz saklımız yok öyle yani sizde atlıyosunuz aşşa ankarada "rocker" lardan kurtulyor.

    bu arada rocker nedir ya? bana sorarsanız kendine rocker rockçı metaller metalci bluesci bluesser jazzcı vs vs diyen bir insan yavrusu özentidir...
  • dexter_holland • 11 Şubat 2006 11:07 • #493772
    Rock dinler, arada bir rock konserleri olursa onlara gider. Onun dışında bu "rocker"lar farklı bir insan türü mü de farklı şeyler yapsın?
  • mustin • 11 Şubat 2006 16:58 • #493795
    yaa bi insan farklı müzik türü dinliyo diye yaşantısıdamı farklı olmak zorunda.rocker da olsa insan insandır ve nasıl yaşaması gerekiyosa öyle yaşar gider