Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

en sevdiğiniz gothic metal şarkısı?

• Ozz_31 • 14 Şubat 2006 22:10 • #493994
    buyrun yazın en sevdiğiniz goth metal şarkısını ya da şarkılarını...
  • ThErİoN • 14 Şubat 2006 22:40 • #493996
    To D i e For'un hemen hemen tüm parçaları...Şu an dinlediğim de çok hoş, Vale of Tears, Epliogue albümünden...

Ayrıca Tristania-My Lost Lenore da çok güzeldir =)
  • ever-frost • 14 Şubat 2006 22:43 • #493997
    ever eve'in kolyma sı...
  • _anti-social_ • 15 Şubat 2006 19:50 • #494025
    moonspell in bütün şarkıları demek mümkün,ayrıca lacuna coil,epica
    illa şarkı ismi vermek gerekirse

moonspell-vampiria
    moonspell-firewalking
    moonspell-nocturna
    lacuna coil-falling again
    lacuna coil-heaven's a lie
    epica-cry for the moon
  • fizban • 15 Şubat 2006 22:09 • #494027
    moonspellin tam olarak bütün albümleri demek ne kadar doğru olur bilemiyorum sonucunda moonspell her albüme hatta albüm içersinde bile çok büyük farklılıklara sahip bir gruptur. öyleki tekno alt yapılı besteleri bile vardır. gothic olan bestesi. en fazla buna vampiria yaklaşabilir sanırım ancak ona da tam olarak gothic demek ne kadar doğru olabilir. daha çok dark metal denebilir.
    ben oyumu haggard yönünde kullanıcam. haggard da tam olarak gothic sayılmaz elbette aynı moonspell gibi. yinede oyum onadır:-)
    haggard haricinde gerçekten gothic metal denilebilecek tüm sıfatları üstünde taşıyan grup ve gerçekten çok iyi olan diyebileceğim bir grup:
    lacrimosa(inferno) denemenizi tavsiye ederim arkadaşlar. bir çoğunuzun sandığınızın aksine gothic temalı müziklerde sopranodan daha çok bas bariton tenor vokaller hakimdir. yankı ve koro kesinlikle vaz geçilmez elemandır. bunu da üstünde en iyi barındıran gruptur diyebilirim. eğer elinizde paylaşım programları varsa zaman kaybetmeden indirin deneyim derim larimosa yı.(bu arada çok karıştırılır lacrimas profundere ile lacrimosa. ikisi farklıdır. aman dikkat)
  • Lucifer77 • 16 Şubat 2006 16:01 • #494052
    benim favorim MoonspeLL den Opium...