Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Ben de geldim ve sorularım var.

• QaDeer • 16 Şubat 2006 14:41 • #494049
    Ben de aranıza henüz yeni geldim. Baktım ki muhabbet oldukça iyi ve gerçekten rock anlamında kaliteli insanlar arasında kaliteli sohbetler dönüyor.

İzmir'de bi grubum var ama bass çım yoktu. Artık o da var. Sadece meraktan soruyorum 16-19 yaş grubunda kaç tane bass çı çıkar burdan?bi yazsın bass çılar.

ayrıca arkadaşlar opus da falan çıkan gruplardan arkadaşlar varsa bi tanışalım yaw. nesse kib.
  • QaDeer • 25 Şubat 2006 11:21 • #494524
    yardımlarınız için çok sağolun :(

:@
  • Narcoholic • 25 Şubat 2006 11:39 • #494530
    türk insanı duyarsızdır yavrucommm, bunu ögrenemedin mi daha =)
  • dilek • 25 Şubat 2006 12:26 • #494533
    meraktan sorduğun için cevap gelmemiş olabilir :)
    Diğer topiklerde hararetli geçiyo muhabbet o sebepten de olabilir. Ben bassçı değilim ama bu sitenin çoğunluğu zaten 16-19 yaşlarında :)
    onların da yarısı büyük ihtimal bassçıdır :)
    onlar sana gelmiyosa sen onlara git :p
    İsim vermeyim ama eskiden o yaşlarda iyi bass çalan birilerini tanıyordum buradan. yukarıda dursun topiğin belki görürler yakın zamanda :)
  • TheCanMeButThe • 25 Şubat 2006 12:31 • #494534
    hoş geldin kardeş :)
    burada muhabbet oldukça iyi hakikaten çok iyimser bir yaklaşım olmuş
    genelde cemaat birbiri ile üre yarıştırma gayretindedir
    izmirli veyahut bas çalan arkadaslar ya da belli bir yaş grubu gibi belirlediğin kitlelere ulaşmak istiyorsan bu konular ile alakalı açılmış koloniler sana yardımcı olacaktır
    eğer dengin bir koloni bulamazsan kendi kolonini kurabilirsin
    forumlardan bağımsız bilgi alış verişi yapabileceğin bir sistem bu koloniler
  • REaDinGMyeYEs • 25 Şubat 2006 16:03 • #494550
    canim.. eger bassci ya da baska bi enstruman calabilen insanlari ariyorsan burada dolu..

kaliteli sohbetler dondugude dogrudur bak cabuk ogrenmissin.. =))

eger grubuna eleman ariyorsan.. ilandan birilerini bulabilirsin..

ama meraktan sormussun.. madem umarim birazda olsa merakini gidermisizdir =))

sende kendine iyi bak..

<Mc Meltem>