-
öyle bişey çalmalıyızki hem jüriyi hem izliyenleri etkileyip zirveye oynayalım!!!vokalin geri planda kalmadığı,bildiğiniz,sevdiğiniz,coştuğunuz sahneye uygun,iyi performansla süpper olabilicek şarkı tavsiyelerinizi bekliyorum...zaman kısıtlı gençlik yardım edin...(death,black,punk hariç çok iyi şarkılar bulduk maalesef okul kabul etmiyo)
-
calin bi "stone cold bush" rhcp den, kazanin. slap bass solosu var ki cok kolay ama etkileyici, yine ayni etkileyicilikte gitar solosu, vokal de eh iste..ama costuruculuk diyorsan tam azmalik sahnede.. red hot chili peppers gibi sergilerseniz sovu, kazanirsiniz :)
-
Çok süper bir vokalistimiz var, geri planda kalmasın diyorsan
Judas Priest- Painkiller. bütün enstürmanlar zaten hayvan gibi kullanılıyor, o vokali yapabilen adam varsa da zaten geri planda kalamaz. Ama o şarkı biraz zor sanki?
-
vokalin bayan olduğunuda ekliyelim bu arada mesajdada belirttiğim gibi maalesef death çalamıyoruz!
-
Deep Purple, Led Zeppelin, Queen olabilir.
-
bize ne hatta ''bana ne!'' , ne çalarsanız çalın bana bi yararı olmaz ki :)) delirmiş herkes :S
-
Judas Priest? Death? Peki...
-
Judas Priest? Death? Peki...
-
sigur ros-svefn-g-englar ya da
radiohead-Packt like sardines in a crushed tin box
-
ne mantıklı şeyler söylemişsin!okuyunca yerin dibine geçtim!tabii akıllı bıdık bu forumlar sen birilerine laf sok diye açılıyo!herkesin delirdiğine kanaat getirmişsin;tabii yok değil senin gibi bi kaç tane daha!ha bu arada sana yararı olmuycak ne çalarsak çalalım!peki senin sarfettiğin saçma sapan sözlerin kime yararı oldu peki?yazdıktan sora oh be birine daha laf soktum,herkese nasıl faydam oldu bu gün,herkese delirmiş dedim kalan tek akıllının da ben olduğumu belirttim ya süperim ben süperim diye gerinmişsindir oturduğun yerde!
fikir veren arkadaşlar fikirlerinizi değerlendiriyoruz,çok teşekkür ederiz.