-
...çok güzel yaa! Kimindir, adı nedir bilen var mı? Çok aradım fekat bulamadım. Yardımsever her insanoğlunu yardıma çağırıyorum.
Düzeltme: peugeotmuş yaa, ne salağım.
-
marylin manson -sweet dreams
ama dinlemini tavsiye etmem... yoo müziğine laf ettiğim yok ama adam bi sebebten dolayı kaburgalarını bile almış (anlayan anladı) bir çesit eski glam rock tarzı (alice cooper, kiss vb) bir özenti... tarzı olarak... ya tamam müziğe bise demedim...
-
yoo müziğine laf ettiğim yok ama adam bi sebebten dolayı kaburgalarını bile almış
ehehe bilmezmiyiz:P
-
Abicim ne alakası var ya? Boşuna heveslendirdin beni. Hani var ya reklam, böyle araba kocaman oluyor. Daha doğrusu herkes küçülüyor. Bir tane kadın var köpekli, falan. Senin dediğin Fiat Punto reklamı.
-
ha baba arabalardan anlamadığım belli oldu:)) pek televizyonda izlemem aslında ... dur bugun izliyeyim belki rastlarım merak etme onuda bulurum... küçük bir özür:))
-
Comedy max'i izlersen görürsün kesin. Neyse öğrendim Spin Doctors'ın Two Princess'iymiş. Ama indirecek site bulamadım. Tavsiyem kazaanız falan varsa mutlaka indirin ve bana yollayın =)
-
the sculpor cut
-
o sarkı harıkadır ya hatta bızım provalarda çalıyoruz
-
davidsylveria, elinde eğer kendi kayıtlarınız varsa dinlemeyi çok isterim.
punker, öğrendim dedim ya.
-
Spin Doctors - Two Princes