Yaw benim hayatımda izlediğim en iyi performanslardan biriydi diyebilirim.Max o sıcak insan, böğürmesiyle bizi gaza getiren insan...Max jump dedikçe herkes tüm gücüyle zıplıyordu bu görüntü benim yıllardır beklediğim bi görüntüydü.ve Max'in bize Soulfly dedirtmesi muhteşemdi.Max bunu her konserinde yapar acaba bizim konserdede yaparmı düşüncesi vardı aklımda ve yaptı çocuklar gibi sevindim.Zaten max sahneye çıktığında çılgınlar gibi böğürdüm.Adamı görünce herkes bi gaza geldi.eski parçaları çalması süperdi.refuse/resist ve roots unutulmaz iki parçaydı ve herkes hep bir ağızdan parçayı söyledi tüğlerim diken diken oldu.Sonlara doğru grbun yaptığı davul show süperdi.Sahneye biri çıktı maxle beraber çaldı o kişi ben olmak çok isterdim.sonuna kadar kusursuz bir konserdi.yenimelek'in ses sistemini max yendi bence.pogo şahaneydi diyebilirim.herkes son sürat pogo yaptı pogo yapmayı bilmeyen ve tekme tokat dalanlara diyecek sözüm yok onlar insan değil zaten.yerden bi kaç kişiyi topladım o pogo yapmayı bilmeyenlerin yüzünden e birazda alkolün etkiside vardı tabi:)valla max aramızdan biri gibiydi öyle sıcaklığını yansıttı bize.Yine gelsin yine giderim SOULFLY a.gelmeyenler çok şey kaçırdı diyebilirim...playlist aklımda kaldığınca şuydu:
-intro - babylon
- intro - prophecy
- seek n strike
- livin sacrifice
- roots bloody roots
- jump - bring it
- born again antichrist
- mars
-------------
- refuse/resist
- execution style
- arise again
- carved inside
- inner self
- frontlines
-------------
- bleed - tree
- i and i
- tribe - drums
- intro - primitive
-------------
- eye
Bu arada elinde konserden foto-video gibi dökümanlar elinde olanlar bana lütfen ulaşsın...konserden hatıra olarak elimde bi kaç bişey olmasını istiyorum.
[email protected](msn+mail)