-
arkadaşlar ''öztürk''diye bi grup gören duyan varmı?..az önce dreamtv de klipleri çıktı..deniz yılmazı görür gibi oldum da..eski mi yeni mi anlamadım.bilgisi olan arkadaşlar aydınlatırsanız sevinirim..
(sanırım eski bi klip ama tam bilmiyorum)
-
evet aynen ben de gördüm.O deniz yılmaz dı büüyk ihtimalle.Ya o şarkı varsa yollasana bana ya da bilen başka biri varsa.Benimle irtibata geçsin bi zahmet :D
-
Ya beyler ÖZTÜRK İLMAZ hucumkedinin vokali ve aynı zamanda kendi albumleri olan bir arkadas :)
Yani grup değil ama doğru VASİYET sarkısının klibinde DENİZ YILMAZ var ayrıca dikkat ederseniz galiba yine o klipte klavyedede HAYKO CEPKİN olabilir yanlıs hatırlamıyorsam
www.ozturkilmaz.com dan butun sarkılarını mp3 olarak indirebilirsiniz cok beğendiyseniz...Ayrıca bir ara klipleride yayınlamıstı
-
ya benim bildiğim bikaç sene önce dream tvde de gösterilen vasiyet isimli şarkılarıydı ve bnm çok hoşuma gitmişti ama bi daha dinleme fırsatı bulamadım albüm mü çıkarmışlar?
-
evt öztürk bi zamanlar birlikte çalmışlar deniz yılmazla. şarkı çok güzel ama! bi daha albüm yapsın öztürk hiç yok ortalıkta.
-
Öztürk ün albümü var diye biliyorum.Bu arada şarkı ismi vasiyet ti evet sagolun çok güzel şarkı...
-
neydi albümün adı. bu vasiyetin olduğu albümü var da yeni çıkardıysa haberim yok. ama bu albüm eski. yani ben öyle biliyorum.
-
öztür grup değil başlıbaşına adam :P lafa bak nası bi cümle kurdum belli değil :D denizle kerem çalıyordu sanırım klibi vardı bende hatta şarkının adı vasiyetti sanırım bende var :P
-
yeni albüm çıkardıysa bilmem ama öztürkün albümünde deniz yılmaz gitarları çaldı...sanırım prodüktorlük de yaptı--> bunda yanılıyo olabilirm..