-
idealleri olan mukemmel bir grup...ozellikle The phantom opera ghost ve melancholy parcaları cok guzel dinlemeyenlere tavsiye ederim ...bizim ulkemizdeki gruplarına ornek olması dilegi ile...
-
zor parçaları çok zor ama bilinmeyen, kolay parçaları ise çok kolay ama piyasa olan grup, grup genel olarak thrash-power arasında bi konsepttedir, ritim gitaristleri jon shaffer da grubun beyni olup sağ elini kullanış şekline hasta olduğum zat-ı muhteremdirler kendileri..
-
bayıldığım gruplardandır kendileri özellikle wolf, melancholy, the phantom opera ghost, jack ve declaration day'e bayılırım.
-
valla bende stormrider,angel halocaust,coming curse travel in sytgian hastasıyım:D hele travel in stygian'ı demons and wizards konserinde hansi kirsch söylemişti ayrı bi tat almıştım dorusu..
-
ilk iki albümün gazını hiçbir zaman yakalayamayan grup iced earth.özellikle ayı yogi ve çetesinden gelen matt isimli yogi vokal yapma konusunda uzman insan evladı varken en kötü dönemleriydi.şimdi gene cıncırı yapıyolar gerçi bi gelişme var.bu arada schaffer grubun beyni diğil direkt mafya babasıdır :)
-
ama piyasa olan grup
OHA!
ilk iki albümün gazını hiçbir zaman yakalayamayan grup iced earth
OHA!
matt isimli yogi vokal yapma konusunda uzman insan evladı varken en kötü dönemleriydi
ve yine OHA!
-
arkadaslar kutfen bilgi dısında alakasız yorumlar yapmayalım...ayrıca piyasa bi grup olmadıgı tarz dısında olanlarda biliyor..ve sonraki albumleride en az ilki kadar guzel!! ;)))
-
valla ben the glorious burden disindaki tüm albümlerini severim ama bazı parçalarının çok piyasa olduğu bir gerçek örnek verirsem melancholy ve died for you.. bu iki parça heryerde çalına çalına bi hal olmuştur ama güzeldirler.. sağ el kol kaslarının gelişmesinde birebirdir bu grup =)
-
..kesinlikle kendi kulvarında en önlerde..dark saga!!!bi de blind guardianla birleşip yaptıkları demonds & wizards olayı inanılmazzz!!!
-
bence sen köyüne geri dönüp burdaki fikirlere saygılı olmayı öğren önce , yazdıklarım kişisel fikirlerim , oha diyebileceğin hayvan diğiller.