Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

opeth konseri, gidecek olan varmı ve konser hakkında yorumlar...

• karayansima • 15 Mart 2006 22:15 • #495394
    helan birde besiktasta oturmusluğum var hiç aklıma gelmedi iki gün önce besiktastaydım bak... evet orda kesin bulurum... bu arada sanırım türkiyede albüm satıs haklarını alan firma yok bu konuda bilgisi olan varmı...
  • kilisli • 16 Mart 2006 01:55 • #495414
    Boyle guzel afilli bi grubun Turkiye'ye gelmesi cok guzel.Umarım guzel konser olur.Benim sahsen pek dinlemisligim yok o yuzden gitmeyecegim.Gidenlere de iyi eglenceler..
  • no_way • 16 Mart 2006 16:07 • #495429
    Bende geliyorummmm...
  • angrY • 16 Mart 2006 18:29 • #495439
    aaah ahh yaramı deştiniz...
  • NAZİ • 16 Mart 2006 19:10 • #495441
    isterseniz konserdenm önce bi buluşma düzenleyebiliriz getirir bırakırım yeni melek de konserde ayağımın altında dolaşmayın:)))
  • C-None • 17 Mart 2006 02:52 • #495471
    izmirliler için ankara konserine otobüs

gitmek isteyen varsa şu linke bir baksın..gidiş geliş artı bilet 65 milyon gibi uygun bir fiyata gelecek tabi sayı saglanırsa..

ahanda link

http://www.deurock.com/viewtopic.php?t=1009&start=0&postdays=0&postorder=asc&highlight=
  • karayansima • 30 Mart 2006 02:43 • #495782
    konser sonrası...

evet arkadaslar her ne kadar beklediğim sarkılar çalınmasada müthis bir konser gecesi yasadım...15 dakika geçikmeli opeth sesleri ile baslayan konsr the baying of the hounds a kadar boktan geçecek gibi görünsede ondan sonra hızını alamadan herkesi kendinden geçirdi... bir ara sigara molasını konser bitti sanıp ayrılmaya hazırlanan arkadaslar ve yine ıslık ve opeth sesleri ile geri dönüs ile baslayan gaz bir bölümden sonra 2 saatlik bir perfonsmansla biterken o güzel anlar ve beklediğime değen konser hala kulaklarımda çınlarken inanın gittiğime deydi...
  • Noryth Aquanum • 30 Mart 2006 19:12 • #495798
    konser sonrası...

muhteşemdi tek kelimeyle.
    White Cluster'ın outrosunu çalmadılar , yıkıldım yemin ederim.
    bi de Mikael'in atılan tişörtü koklayıp suratını buruşturması da güldürdü baya.
    atılan tişörtle mikrofonun düşmesi de olaydı.
    Demon Of The Fall yıktı geçti...
    süperdi yani başka kelime yok.
  • karayansima • 30 Mart 2006 19:42 • #495799
    konser sonrası...

evet isveç forması atıldıktan sonra mikrofonun üstüne düsmesi ve mütevazi tavırları çok güldürdü beni... birde gitarı seyircilere uzattıgı an varmı:))
    ama unutamadıgım an the drapery fallsın hep bir agızdan söylenmesi o sarkı boyunca "lan opeth iste" dedim.. baya acayip bir andı sarkı bitene kadar masal gibiydi...
  • -TormentoR- • 31 Mart 2006 13:47 • #495816
    konser sonrası...

Opeth i sevmiyordum,şimdi nhefret ediyorum. 7 kere esnedim. ortam için geldik hanide bu kadar sıkıcı bi şy beklemiodum.Herkesin headbagn yapmak içn kndini kasmasıda komedi unsuruydu. girişteki yere çömdük ve biralarımızı yudumladık. grubu 3-4 parça izledim o kadar.Boşuna kalkıp geldik hissi verdi hep gece boyunca bana.