-
artillery, dinleyeniniz varmı bilmem ama şu progressive rock-metal yapıyoruz diyen çoğu gruptan daha progressive bi grup bence. şarkılarında en az 3 şarkılık riff var. şu şarkı dinlemeyenlere bi fikir olur sanırım:
http://www.mightymusic.dk/audio/ARTILLERY_Khomaniac.mp3
-
"artillery" bir Trash Grubudur ki; trashin en canlı dönemlerinde yapmışlardı o albümü.
progresif olmamasına rağmen; Kendi tarzlarında Dream Theatre dan çok daha samimi bir gruptu o zamanlar.
şimdi de devam ediyorlarmı bilmiyorum.
-
bende en son b.a.c.k albümleri var 1999 da çıkmıştı fena bi albüm olmamasına rağmen eski tadı yoktu tabi albümün... sonrada birşey yapmadılar zaten...
-
grup halen aktif durumda. gene kulakların pasını silecek albümler çıkartmalarını bekliyoruz. bizim gibi eskilere aşık adamların, yeni soundla thrash dinlemesine katkıda bulunan gruplara selam ederim...
-
Ala ala bilerek yapmadım şimdi farkettim Bu arada Garaj fazlaca değişmiş yahu;
Eskiden Dream Theatre hakkında bir kelime yazssak; Hemen fanları peşimize düşer, ortalık karışırdı 70-80 mesaj dolardı, sonra alev J.Petrucci ye sıçrar o aradan Steve Vai'ler girer, malmsteenler falan çıkardı.
İlginç :/
-
valla haklısın kardeş. zaten şu forumu açınca benim fena sinirlerim bozuluyo, başlıklara bakarmısın :)şurada müzik konuşacak bi kaç adam olduğunu( it dalaşına girmeden, sağa sola bok atmadan )görünce seviniyorum
-
Thrashbesque.Severdik .