Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Barda çalanlar düğünde çalarmı ?

• TheCanMeButThe • 23 Mart 2006 23:50 • #495668
    arkadaslar o değilde
    hakikaten düğünlerde çalabilecek gruplar varmı ?
    bu ciddi ciddi iş teklifidir :)
  • karayansima • 24 Mart 2006 00:39 • #495669
    ünide okurken okulun grubundan bazı arkadasların para kazanmak için böyle seyler yaptıgına sahit oldum. birde bu tarafından bakın gelecek için bazı seylerden ödün vermek gerekebilir para herseymidir belki kisisel yanıtımız hayır olabilir ama toplum içinde bir yere varmak için evet para önemli bu yüzden bence dügünde çalmayı bu kadar büyütmemeliyiz.
  • bimilyon1 • 24 Mart 2006 01:01 • #495670
    ikisinde de çalıyorum, ayrıca albümlere de ne tür olursa olsun çalarım. yazları genelde cuma bi rock barda, cmt bi labunyanın arkasında pop, pazarda bi düğünde çalıyorum, arada extra oluyo davet açılış filan gibi şeyler jazz çalıyoruz. bunda gocunacak veya hayrete düşcek bişi yok ki. ben tavuk kesmem diyen bi kasap gördünüz mü hiç. müzisyensen yapacaksın veya müzisyen olmıycaksın.

ciddi iş teklifidir diyen arkadaş arayabilir bu arada düğün için galba, çalarız..
  • paris_atlantis • 24 Mart 2006 01:19 • #495673
    nedeni zevk için müzik yaparım para için değil Allah düşürmesin tabi büyük söylememek lazım :) ama ben piyasa yapmamak için barda da kasan bir adamım...
  • Rock ım Bitti • 24 Mart 2006 04:43 • #495677
    abi gururuna yediriyosa neden çalmasın zuhahhaa ..
  • no_way • 24 Mart 2006 14:40 • #495678
    niye çalışnmasın ya sanki barda çalınan her şarkı çok mu kaliteli maksat insanları eglendirmek ve para kazanmak..
  • davidsylveria • 27 Mart 2006 10:47 • #495766
    abi mukkml olr bı ankara havası coverlarız ortalık yıkılır herıfler tam mısket oynarken bırden pogo yapmaya baslarlar harıka olur