Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Ben Harper

• jjosee • 24 Mart 2006 20:43 • #495689
    selam arkadaşlar aranızda ben harper dinnien var mı merak ettm.hiç onunla ilgili bişi göremiyorum forumda bn bi topic açim ddm.seveni yok mu bu adamın ya.sevdiiniz parçaları hangileri paylaşım için teşekkürler..
  • buraktanriseve • 24 Mart 2006 21:10 • #495690
    ben size az bilgi veriyim.the will to live adli albumunde yeralan ı wanna be ready adli sarkisi ile bencileyin gonlune taht kurmus buyuk muzisyen. 1994 yilinda crr'de verdigi konserde raise the world with own your two hands adli sarkisini seslendirirken, grup elemanlyariyla birlikte sol yumruklarini havaya kaldirarak devrimci rockerlari kendinden gecirmeyi basaran buyuk gitar ustasi. yalnizca virtuozitesi ile degil; puslu, bugulu sesiyle dinlenesi, dinletilesi siyah adam... soz konusu konserde her sarki arasinda bir kadin tarafindan "ben harper, love means 'ask' in turkish" seklinde tacize ugramasina karsin, buna hic ses cikarmayan, iste bu sebeple yine ayni kadin tarafindan iki yil onceki harbiye cemil topuzlu acikhava sahnesindeki konserde ayni kadin tarafindan ayni ifadelerle yeniden taciz edilen ve buna da ses cikarmayan kalender insan, super yani bilmiyorum...
  • ibanetze • 25 Mart 2006 22:51 • #495714
    another lonely day

bu şarkıyı ben harperin aynısı söliyorum :)