-
biliyorum genel itibariyle rock çısınız. ama böyle bir yaratığın türkiyeye 13 sene sonra tekrar gelmesi nasıl bir durumdur düşünsenenize.
büyük sahneler, konseptşer ve delicesine dans.
kalbimin durmasına az kaldı:)
-
of of of efsane geliyor he
-
Rock severiz lakin madonna pop'un kraliçesidir.Ben kadına hayranım zaten...
Mutlaka gidilmeli...
-
yanlışın var rockçı falan yok burda.
whitesnake de geliyo ama bahseden yok.
-
az kaldı çok azzzzzzzzzzzz.
yiheee
-
nerde çıkacakmışi bilen bilgilendirse beni sevinçten halay çekicem:D
-
büyük olasılıkla atatürk olimpik stadyum olucak. çok büyük bir gösteri hazırlanıyor. konsept li olacak her zaman ki gibi ve 4 bölümden oluşacakmış.
bir bölüm de sorry klibinde ki kafas içinde dövüş eder gibi dans edeceklermiş-ki bunun için çok büyük bir kafes yapılıyormuş.
diğer bölümde oriyantal olucak.
kopacak bu konserle istanbul. hatta türkiye. tam turist mevsiminde. çok kalabalık olucak çok.
-
ya artık ölsün şöyle bir gurup insan yeter ya, madonna da ölsün , ıyy. anasını satim
-
:)
-
ama öyle değil mi ya , ben nükhet duruyu ajda pekkanı görmekten sıkıldım ya bu kadını da görmekten, sezen aksu da susun artık inlemesin, ay da efendi müzik yapsın arabesk yapmasın, madonna yeter ölsün, anathema bak artık gelmiyor okadar fazla, neden ? herkes bir zamans onra sıkılıyor her şeyden, türkiyeden çıkmayan adamlar , yeter dedi, bize çok para verdiniz, her konserimizer herbiriniz on defa geldiniz, ara verelim..
ara versin şu karılar da yahu.